O femeie care are doi copii cu fratele ei vitreg luptă pentru dreptul de a se căsători cu acesta

.

O femeie care este îndrăgostită până peste cap de fratele ei vitreg și are deja doi copii cu el, luptă pentru dreptul de a se căsători cu acesta.

Ana și Daniel Parra sunt din Barcelona, ​​Spania, au același tată și spun că nu vor să promoveze incestul, ci doar să atragă atenția autorităților pentru a se putea căsători.

„Ne era oarecum rușine de ceea ce tocmai se întâmplase”

Ana a fost abandonată de tatăl ei când era mică și l-a întâlnit fratele vitreg, pe Daniel, la 20 de ani.

 „Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a întemeia o altă familie și că mai are un copil” – a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Curioasă să afle mai multe despre familia ei, Ana, a cărei vârstă nu a fost dezvăluită, l-a găsit pe Daniel pe Facebook.

Ana a povestit că au existat scântei între ea și Daniel din primele clipe de cum s-au văzut.

„Nu am vrut să conștientizăm, eram supărați pe noi înșine pentru că a fost greu să recunoaștem și să încălcăm acel tabu: suntem frați, deși nu ne simțeam așa”.

Descriind prima lor interacțiune romantică, Ana a spus: „Eram la o petrecere, ne-am apropiat unul de celălalt încet și ne-am sărutat prima dată”.

Cu toate acestea, la început, cei doi s-au prefăcut că nimic nu s-a întâmplat, dar nu au putut să treacă peste chimia incontestabilă care era între ei.

„Acel sărut a spart toate barierele!”

 „Ne-am dus pe drumuri separate, ne era oarecum rușine de ceea ce tocmai se întâmplase”  -a mai relatat femeia.

Privind înapoi la acea noapte care le-a schimbat viața, Daniel a spus: „Acel sărut a spart toate barierele, ne-a marcat viețile, a fost ca o validare a realității”.

În ciuda eforturilor lor de a sta departe unul de celălalt, Ana și Daniel s-a întâlnit câteva zile mai târziu și de atunci sunt inseparabili.

„Imaginați-vă că vă place o fată și, dintr-un motiv moral, vi se interzice să fiți cu ea”. spuse Daniel. „Este foarte greu să faci față unei astfel de situații”.

„A fost ca o explozie de libertate”

În timp ce se aflau în vacanță la Londra, în urmă cu câțiva ani, frații vitregi s-au simțit suficient de confortabil și au decis să nu se mai ascundă.

„A fost prima dată când putem spune că ne-am comportat, în public, ca un cuplu adevărat”, a spus Ana. „Am ieșit la cină, ne-am plimbat. A fost ca o explozie de libertate.”

La începutul acestui an, Ana și Daniel au apărut la televiziunea spaniolă pentru a împărtăși povestea lor de dragoste interzisă.

Citeşte şi: Incestul, o iubire interzisă între păcat şi fărădelege

Citeşte şi: Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Ei riscă 5 ani de închisoare pentru incest

Citeşte întreaga ştire: Incestul, o iubire interzisă între păcat şi fărădelege

Ea a explicat: „Nu aveam chef să le spunem fiecăruia în parte povestea noastră, așa că am decis să o relatăm în acest fel”.

Deși au fost sinceri și deschiși față de oameni, cei doi au primit multe critici pentru relația lor, în mediul online.

 „Sunt oameni care ne-au scris pe rețelele de socializare spunându-ne că vom arde în iad” – a spus Ana.

Dar Ana și Daniel spun că nu au lăsat criticile să le afecteze relația.

Ei au în prezent doi copii, de cinci și trei ani. Deși copiii lor știu că Ana și Daniel sunt frați vitregi, mama spune că sunt „prea mici pentru a înțelege”.

Acum, cuplul luptă pentru dreptul de a se căsători legal în Spania. În ciuda faptului că incestul consensual între adulți este legal în țara lor, Codul civil spaniol interzice căsătoria între rude directe.

Ana a spus: „Societățile trebuie să avanseze și să nu se agațe de tradiționalism. Homosexualilor nu li s-a permis să se căsătorească și acum pot face asta. Ne iubim și asta ar trebui să conteze. Nu facem rău nimănui. De aceea vrem ca oamenii să știe povestea noastră.”

Foto – Instagram

Ultima modificare iunie 30, 2023 4:01 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale