O femeie a reușit să slăbească 46 kg renunțând la un obicei banal. Este o greșeală pe care o fac mulți

.

O femeie, mamă a patru copii, a povestit cum a reușit să slăbească 46 kg, după ce a renunțat la un obicei banal, dar nociv, o greșeală pe care o fac mulți dintre cei care au probleme cu greutatea.

Cassie Krawczyk, în vârstă de 34 de ani, a decis că trebuie să facă o schimbare în viața ei când greutatea ei a crescut vertiginos și ajunsese la 109 kg, după ce a născut al doilea copil în 2015.

„Este cea mai mare greșeală pe care eu am făcut-o în procesul de slăbire”

Cassie și-a transformat dieta și rutina de exerciții fizice și prin simplele ajustări au ajutat-o ​​să scape de câteva kilograme bune și să fie în formă, în putere, pentru a întreține gospodăria și a crește copiiii. Inițial, Cassie a scăpat 20 kg „foarte repede”, dar i-au trebuit încă doi ani (timp în care a mai venit un copil) pentru a pierde restul. Ea a spus că se cântărea obsesiv, iar aceasta este cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii care vor să slăbească.  

Cassie s-a înscris într-o comunitate de mămici plinuțe care își doreau să slăbească, The Healthy Mummy. Acolo a învățat să facă antrenamente acasă printr-o aplicație și a adoptat o nouă dietă pe bază de alimente integrale, gustări sănătoase și smoothie-uri preparate în casă.

Cassie gătește pentru patru copii

Pentru a se menține în formă, Cassie, care lucrează în industria sănătății, își începe ziua cu o cafea și pâine prăjită cu unt de arahide și bețișoare de morcov sau ouă fierte. Apoi face o salată folosind o rețetă din aplicația ei, iar spre seară urmează o cină delicioasă, dar „perfect echilibrată”.

„Cina este preferata mea. Având patru copii, există întotdeauna cel puțin unul care nu este mulțumit de preparatele pe care le gătim, așa că facem o feluri care pot satisface nevoile individuale ale fiecăruia”, a spus Cassie, citată de Daily Mail.

„De exemplu, dacă facem chifteluțe de porc, eu le mănânc cu legume, iar copiii cu paste”  -a adăugat ea.

Apoi, se pregătește un desert „cu ciocolată”.

Citeşte şi: Andreea Marin, spectaculoasă în pantaloni de piele după ce a slăbit 16 kilograme: „Am ajuns aproape la greutatea din liceu”

Citeşte şi: Christina Aguilera, apariție spectaculoasă, după ce a slăbit 18 kg. Artista s-a luptat mulți ani cu fluctuațiie de greutate

Citeşte şi: Mihaela Bilic a spus care sunt alimentele anti-foame, ce ajută și la slăbit. „Ca să ne păcălim instinctele trebuie să fim isteți!”

Citeşte şi: Cum a slăbit Florin Dumitrescu. Dieta 3-3-3 cu care a dat jos 10 kilograme în trei săptămâni

Femeia încearcă să se antreneze de cinci ori pe săptămână – trei zile în sală, făcând cardio și ridicând greutăți și două zile acasă, prin treburile zilnice.

„Îmi plac antrenamentele Dance Strong și yoga din aplicație – le pot face oricând și oriunde. Asta înseamnă că le pot integra între somnul copilului meu cel mai mic și activitățile celorlalți”, a spus ea.

„Cel mai bun sfat pentru succes este să ai un motiv [să slăbești]”

Cassie avertizează pe toată lumea să nu „se concentreze pe cântar” dacă vor să vadă rezultate.

„Este cea mai mare greșeală pe care eu am făcut-o în procesul de slăbire. Când am început, consumam prea puține calorii, gândindu-mă că un plan de 1.200 de calorii ar fi singura modalitate de a pierde în greutate”, a spus ea.

„Cel mai bun sfat pentru succes este să ai un motiv [să slăbești] dincolo de tine – un motiv care te va menține în continuare pe drumul cel bun indiferent de situație. În cazul meu erau copiii. Voi face orice pentru ei. Așa că, ori de câte ori simțeam că îmi vine să renunț, îmi reaminteam că totul este pentru ei” – a mai precizat ea.

După nașterea celui de-al patrulea copil, medicul ei i-a spus că are un risc mare de a dezvolta diabet și probabil că va avea nevoie de medicamente pentru tot restul vieții, dacă nu va acorda din nou prioritate sănătății.

“Nu a fost o alergare ușoară de data asta”

Ea știa care sunt consecințele dacă nu se reapăucă de slăbit, așa că și-a intensificat motivația și a scăpat de 3,6 kg într-o singură lună.

“Nu a fost o alergare ușoară de data asta. Dar beneficiile depășesc cu adevărat pierderea în greutate în sine. Am un plus de energie, o sănătate mintală mai bună și mult mai multă încredere în mine. Rămân hotărât și încă folosesc smoothie-urile și rețetele zilnic. Deși încă nu am ajuns unde vreau să fiu, lucrez la asta. Mai am șapte kilograme de pierdut, dar nu mă grăbesc să ajung acolo. Aceste lucruri necesită timp și, deși poate fi frustrant uneori, este complet normal” – a mai spus ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton