O femeie a rămas uimită când a început să-i crească păr pe nas, după o operație de reconstrucție. Câinele tatălui ei a mușcat-o de față

.

Trinity Rowles, în vârstă de 21 de ani, a suferit în 2022 o operație de reconstrucție a nasului cu grefe de piele de pe frunte și scalp. Tânăra a fost atacată de unul dintre câinii tatălui ei.

O femeie a rămas uimită când a început să-i crească păr pe nas, după o operație de reconstrucție

Trinity Rowles a fost victima unui atac violent care a lăsat-o fără o parte din nas și cu răni grave la o ureche și unul dintre brațe. Tânăra a fost mușcată de unul dintre câinii tatălui ei. Câinele pitbull a reacționat violent la un conflict aprins dintre tată și fiică.

Trinity a fost transportată de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos, dar a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a repara leziunile grave.

Una dintre intervenții a constat într-o grefă de piele prelevată din partea superioară a frunții și a scalpului și pusă în zona nasului. Medicii au ales acel segment deoarece în acea zonă pielea este cel mai bine vascularizată.

Intervenția a avut și un efect secundar. Acum, Trinity se rade pe nas de două ori pe săptămână, deoarece pielea de pe frunte și scalp favorizează creșterea părului.

Citește și: Cum arată femeia care nu s-a mai epilat de 10 ani. Cu ce probleme se confruntă

Citește și: Cine este femeia care susține că nu a mai dormit de 30 de ani. „Ochii și corpul meu s-au obișnuit cu lipsa somnului”

Trinity Rowles militează pentru iubire și acceptare de sine

În mai multe videoclipuri virale pe TikTok, Trinity își arată nasul reconstruit. Incidentul și operația au avut loc în 2022. La scurt timp după, Trinity a ales să vorbească pe rețelele sociale despre experiența ei.

Tânăra îndeamnă oamenii să nu se mai judece pe sine sau între ei în funcție de aspectul fizic. Deși i-a fost și ei greu să se accepte, Trinity este recunoscătoare că operația a decurs bine și că grefa de piele de pe nas este sănătoasă.

Între timp, tânăra a apelat la proceduri de epilare cu laser, însă, la a doua ședință, grefa de piele a fost arsă puternic. A observat că părul îi crește mai greu și mai rar în prezent, dar nu știe dacă va mai apela la aceeași procedură și în viitor.

În prezent, Trinity are zile bune și zile mai puțin bune. Este împăcată cu aspectul ei fizic, dar și nostalgică atunci când se gândește la cum obișnuia să arate. Tânăra, care este într-o relație de mai mulți ani, nu simte nevoia nici în privat, nici în public să ascundă cum arată nasul ei acum, cu păr sau ras.

Foto: Capturi TikTok/@trinnyb.02

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton