O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce a acuzat simptomele unei răceli sezoniere

.

O profesoară de liceu și-a pierdut antebrațele și picioarele după ce simptomele ei asemănătoare gripei, din timpul unei excursii, s-au transformat într-o urgență medicală gravă.

Sherri Moody era sănătoasă și nu a ajuns niciodată la Urgență

Sherri Moody, în vârstă de 51 de ani, este educatoare de mulți ani și locuiește în suburbiile Houston, Texas. Ea își însoțea elevii într-o excursie, într-un parc de distracții în aprilie 2023, când a început să se simtă rău. Atribuind inițial simptomele unei răceli sezoniere tipice, starea lui Sherri s-a deteriorat rapid, alarmându-se atât ea, cât și soțul ei, David Moody.

Sherri a ajuns la spital de urgență cu febră mare, dificultăți de a respire și stări de vomă a crescut.

„Nu am fost niciodată în viața mea la Urgență. Eram foarte sănătoasă, foarte în formă. Am mâncat corect, am făcut mișcare…” – a povestit ea, citată de Mirror.

Diagnosticul medicilor: pneumonie dublă, sepsis și șoc sptic

Medicii au diagnosticat-o cu pneumonie dublă, o infecție pulmonară severă cauzată de infecția cu Streptococ. Dar, a fost întotdeauna sănătoasă, sistemul imunitar al femeii nu a putut lupta cu infecția care a progresat declanșând sepsis și șoc septic.

Soțul ei, David, a descris „șocul complet, total”, în timp ce medicii se străduiau să stabilizeze starea de deteriorare a soției sale.

El a spus: „Trebuia să caut pe Google ce este sepsisul. Habar nu aveam. Suntem oameni destul de sănătoși. Am realizat foarte repede că ne aflăm într-o situație gravă.”

În câteva zile, rinichii și plămânii lui Sherri au început să se deterioreze, deoarece starea ei a fost exacerbată de medicamentele pe care le lua pentru artrita reumatoidă, care a atenuat simptomele bolii autoimune prin suprimarea sistemului imunitar.

A fost plasată în comă indusă și a suferit amputații cvadruple

„Nu avea cu ce să lupte. E ca și cum ar fi plecat la război fără soldați”, a spus el. Sherri, care are un fiu mare, a fost plasată în comă indusă, deoarece medicii au tratat-o ​​cu medicamente pentru a încerca să readucă fluxul de sânge în organele ei vitale.

Dar asta a venit cu pierderea brațelor și a picioarelor ei.

Soțul ei și-a amintit: „Am văzut literalmente picioarele și mâinile soției mele murind… Erau negre și erau mumificate”.

Citeşte şi: „Am avut dureri puternice de la 13 ani, dar medicii ziceau că dramatizez”. De ce boală gravă suferă tânăra

Citeşte şi: O tânără care a dat 1.300 de dolari la coafor pentru extensii s-a ales cu arsuri chimice și părul distrus

Citeşte şi: O adolescentă a murit după ce medicii i-au spus că durerile ei de cap sunt din cauza unei răceli

Citeşte şi: Ce a pățit o femeie care a renunțat la folosirea cremelor ei zilnice. „Durerea era chinuitoare!”

În încercarea de a-i salva viața, medicii nu au avut de ales decât să recomande amputații cvadruple. Brațele și picioarele lui Sherri au fost amputate de la cot în jos și de sub genunchi.

Amputările femeii au fost efectuate în iunie 2023, iar Sherri s-a putut întoarce acasă până în august. Au urmat luni întregi de reabilitare istovitoare, punctate de numeroase eșecuri și complicații.

Sherri și soțul ei se străduiesc să se adapteze noii vieți

Acum, cei doi soți se adaptează la noile lor vieți împreună, David părăsindu-și slujba pentru a avea grijă de Sherri.

În ciuda provocărilor imense cu care s-a confruntat, Sherri a rămas hotărâtă să îmbrățișeze viața cu o perspectivă pozitivă. Între timp ce se pregătește pentru încă o intervenție chirurgicală descurajantă pentru a rezolva problemele persistente provocate de infecție.

„Sunt foarte puternică mental. Aleg doar să fiu fericită… Nu înseamnă că nu am o criză din când în când, dar doar plâng puțin. Nu las durerea să dureze mult. Sunt mult mai puternic decât am crezut vreodată că pot fi” – a declarat Sherri.

Și soțul ei a afirmat: „Este pur și simplu uimitoare. Am avut mai multe lupte. Acesta este cel mai dificil lucru prin care am trecut vreodată în viața mea. Amândoi vorbim despre binecuvântările noastre. Vorbim despre lucrurile care merg chiar în zilele noastre, în viețile noastre.”

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton