O femeie a intrat în Cartea Recordurilor după ce și-a făcut 18 tatuaje cu Madonna: „Lumea se holbează la mine”

.

O femeie din Kansas a stabilit un nou record mondial, intrând în Cartea Recordurilor, pentru „cele mai multe tatuaje ale aceluiași muzician pe corp” cu 18 portrete ale legendarei cântărețe Madonna. Tara Berry este fan Madonna din 1983 când artista pop a scos piesa „Borderline”, însă a început să-și facă tatuaje cu aceasta în anul 2016, când vedeta căuta fani ce o aveau tatuată pe piele pentru a apărea în unul din videoclipurile ei.

O femeie a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe tatuaje cu Madonna

Tara își dorea să facă acest lucru de ceva vreme, iar asta i-a oferit un stimulent suplimentar să treacă în sfârșit sub pistolul tatuajului, dar nu știa că acesta era doar începutul călătoriei ei. Ea a ajuns să-și facă 18 tatuaje cu Madonna pe corp, suficiente pentru a revendica recordul Guinness pentru „cele mai multe tatuaje ale aceluiași muzician pe corp”.

„Lumea se holbează la mine și icnește. Tot felul de oameni îmi ating brațele sau mă întreabă dacă mă pot atinge, unii mă apucă de braț entuziasmați. Primesc totul cu binevoință”, a precizat Tara pentru Cartea Recordurilor, citată de OddityCentral.

„Mulți oameni întreabă dacă pot să-mi fotografieze sau filmeze brațele. Sunt bucuroasă să mă conformez”, a mai spus femeia.

Citește și: O femeie a dat în judecată compania la care lucreză pentru că a plătit-o timp de 20 ani pentru a sta degeaba

Citește și: O femeie a refuzat 5.000 de bărbaţi pe o aplicaţie de dating, după ce i-a pus să răspundă la 15 întrebări. Cum arată formularul

Femeia, care locuiește în Topeka, a început cu două portrete tatuate ale cântăreței ei preferate. Dar apoi a auzit de Nikki Paterson, fosta deținătoare a recordului mondial pentru cele mai multe tatuaje ale aceluiași muzician, care avea 15 portrete ale lui Eminem tatuate pe corp.

Cât au costat-o operele de artă de pe trupul ei

Tara a fost intrigată și, după ce a discutat cu tattoo artistul ei, a decis că poate „fura” recordul lui Patterson.

Femeia a fost uimită când a primit mailul din partea reprezentanților Cărții Recordurilor, întrucât spune că „nu credeam că o să reușesc”.

Citește și: O tânără a ajuns în stare critică la spital, cu cheaguri de sânge în plămâni, din cauza anticoncepționalelor pe care le lua

Citește și: Cum arată bunica de 80 de ani care câştigă competiţii de culturism. Ce sfaturi de fitness oferă Iris Davis: „Cred că am găsit izvorul tinereţii”

Interesant este că cele mai multe dintre tatuajele lui Berry au fost făcute pe o perioadă de șase luni, timp în care ea a petrecut aproximativ 110 de ore la salonul de tatuaje, unde a cheltuit peste 10.000 de dolari.

Nu a fost ușor, dar Tara Berry spune că „a implorat, a împrumutat, a făcut înțelegeri, orice pentru a continua procesul”.

Femeia a recunoscut că mama sa a fost „uluită” de lucrările de artă de pe corpul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată tatuajele cu care Tara Berry a intrat în Cartea Recordurilor

Sursă foto: Guinness Book

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton