O femeie a încercat să-și ucidă soțul punându-i înălbitor în cafea. Cum a reușit să scape de închisoare

.

O femeie a încercat să își omoare soțul, punându-i înălbitor în cafea, în fiecare dimineață. Bărbatul a aflat planul soției sale în momentul în care a instalat camere de luat vederi în casă. Totuși, aceasta a scăpat de închisoare și a fost condamnată la doar 3 ani sub supraveghere.

O femeie a încercat să-și omoare soțul punându-i înălbitor în cafea

Melody Felicano Johnson din Arizona a fost acuzată inițial de tentativă de crimă de gradul întâi, dar a ajuns să pledeze vinovată pentru două capete de acuzare pentru infracțiunea mai mică de adăugare de otravă sau o substanță dăunătoare în mâncare sau băutură.

Femeia a recunoscut că a pus înălbitor în cafeaua soțului ei, însă motivul nu este încă cunoscut.

Bărbatul, al cărui nume a rămas necunoscut, le-a spus anchetatorilor că el „crede că a încercat să-l omoare pentru a primi indemnizația de deces”.

Pe de altă parte, acesta a spus în mod explicit instanței că nu vrea ca Melody să fie condamnată la închisoare, iar acest lucru a avut o influență majoră asupra verdictului final, notează OddityCentral.

Citește și: Femeie, condamnată la închisoare după ce a răpit o fată de 11 ani. Voia să o transforme în „soția perfectă” pentru fiul ei

Citește și: O femeie a stat 17 zile în comă și e pe punctul să-și piardă vederea după ce a luat ibuprofen pentru dureri menstruale

Soțul femeii a început să suspecteze că cineva îi punea ceva în cafea încă din martie 2023, în timp ce se afla cu familia în Germania. Timp de câteva săptămâni, brăbatul, care este aviator american, a simțit un gust ciudat în cafeaua pe care o bea în fiecare dimineață. Astfel el a decis să monteze câteva camere secrete de luat vederi în bucătărie și așa a surprins-o pe Melody în timp ce îi turna înălbitor în cafea.

Bărbatul a anunțat poliția

Șocat de filmările camerei ascunse, soțul, al cărui nume nu a fost dezvăluit de mass-media, și-a cumpărat niște benzi de testare a apei, care au arătat niveluri ridicate de clor în cafeaua lui.

Când anchetatorii au verificat mai târziu casa cuplului din Arizona, au găsit un recipient cu lichid în el care mirosea a înălbitor, sub chiuveta din baie și au confirmat că aparatul de cafea mirosea și el a înălbitor.

Citește și: O femeie susține că nu a mâncat și băut nimic timp de 16 ani. Cum arată acum

Citește și: Influenceriță, condamnată la 11 ani de închisoare pentru „terorism”. Tânăra este susținătoare a drepturilor femeilor în Arabia Saudită

Soțul s-a prefăcut că își consumă cafeaua de dimineață, în ciuda gustului ei îngrozitor, până când familia s-a întors în Statele Unite, moment în care a alertat poliția și le-a arătat dovezile.

Melody Felicano Johnson a fost arestată și a petrecut aproape un an în custodia poliției din cauza incapacității ei de a plăti cauțiunea stabilită la suma de 250.000 dolari.

Avocatul ei a cerut ca sentința femeii să fie perioada deja executată, în timp ce soțul ei a rugat instanța să nu o condamne la închisoare.

Melody Felicano Johnson și soțul ei locuiau împreună când aceasta a încercat să-l otrăvească, dar treceau printr-un divorț. Bărbatul crede că ea ăncerca să-l omoare pentru a colecta indemnizațiile de deces înainte ca divorțul să fie finalizat.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton