O femeie a încercat să-și otrăvească soțul pentru că a vrut să fie „rea” cu el. Ce s-a întâmplat între ei

.

O femeie din Moussouri, America, se confruntă cu mai multe acuzații după ce ar fi pus în sucul soțului ei un erbicid pentru că el nu a apreciat petrecerea pe care ea a organizat-o de ziua lui de naștere.

O femeie a încercat să-și otrăvească soțul dintr-un motiv incredibil

Nimic nu se compară cu furia unei femei disprețuite, iar acest lucru l-a aflat pe pielea lui un bărbat din Missouri, care și-a supărat soția pentru că nu a apreciat suficient petrecerea de 50 de ani pe care femeia a organizat-o pentru el.

Pe 24 iunie, bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a notificat Biroul Șerifului din județul Laclede că are motive să creadă că soția sa încearcă să-l otrăvească. Acesta observase că una din sticlele lui de suc din frigider avea un gust ciudat și, după ce a experimentat simptome supărătoare precum vărsături și diaree, a hotărât să verifice sistemul de supraveghere al casei. În imagini, acesta a văzut-o pe soția lui în timp ce turna un erbicid în sticla de suc.

Victima a spus poliției că a observat prima dată gustul ciudat al sucului aflat în frigiderul din garaj pe data de 1 mai, dar a decis să-l ignore. După aproximativ câteva săptămâni, a început să aibă vărsături, să tușească cu mucus și să aibă scaune diareice și dureri în gât, notează Odditycentral.

Apoi, a observat că atunci când consuma același suc în afara casei, avea gust normal. În timp ce sticlele din frigiderul său din garaj aveau toate același gust ciudat.

Citește și: O prezentatoare TV în vârstă de 36 de ani, topless pe străzi. „Dacă bărbații se pot plimba fără cămașă, la fel ar trebui și femeile”

Citește și: Cum a descoperit o tânără că are o formă agresivă de cancer în timpul rutinei zilnice de înfrumusețare

Bănuind că cineva ar putea pune ceva în băutura lui preferată, victima a decis să verifice sistemul de supraveghere a camerelor. A fost șocat să-și vadă soția, Michelle, în vârstă de 47 de ani, „luând o sticlă de doi litri de suc din frigider și o sticlă de erbicid în casă” înainte de a se întoarce cu ele și a le pune la locurile lor.

Temându-se pentru viața lui, bărbatul a făcut o copie a filmării camerelor de supraveghere și a trimis-o cuiva în care avea încredere, în cazul în care ar fi murit din cauza otrăvirii. Apoi și-a schimbat rutina dar, de fiecare dată când punea o sticlă de suc în frigider, soția lui îi adăuga erbicid. Femeia a folosit atât de mult din substanța toxică încât primul recipient era aproape gol și un altul a apărut pe raft într-o zi.  

Cum reacționa Michelle când bărbatul îi spunea că se simte rău

Când bărbatul a decis să meargă la poliție, pe 24 iunie, a luat cu el și o înregistrate în care se vedea cum soția lui adăuga erbicid în suc.

Întrebată care ar fi motivele ei pentru a-l otrăvi, bărbatul  a spus că ar putea urmări polița lui de asigurare de viață în valoare de 500.000 de dolari sau că ar putea avea o aventură și l-ar dori ieșit din peisaj. Dar nu știa că adevăratul ei motiv era unul mult mai banal.

În timpul primului ei interogatoriu de la poliție, Michelle a negat că a otrăvit băutura soțului ei, susținând în schimb că combină sucul cu un erbicidul pentru a testa o nouă rețetă de erbicid pe care o găsise pe internet.

Citește și: O femeie a refuzat 5.000 de bărbaţi pe o aplicaţie de dating, după ce i-a pus să răspundă la 15 întrebări. Cum arată formularul

Citește și: Boala rară cu care se confruntă o femeie. Nu își poate aminti evenimentele trecute: „Sunt unul dintre puținii oameni diagnosticați oficial”

Totuși, după ce i-au fost arătate filmările în care apărea manipulând sticlele de suc ale soțului ei, femeia a recunoscut totul, precizând că „ar fi trebuit să divorțeze”.

„Michelle a recunoscut din nou că a pus insecticidul în sticla de doi litri de suc a soțului ei și a pus-o în frigiderul din garaj în seara zilei de 23 iunie. Michelle a spus că era supărată pe soțul ei pentru că i-a organizat o petrecere de ziua lui de naștere, iar el nu a fost recunoscător”, a spus poliția, care a precizat că femeia a susținut că voia doar să fie „rea” cu soțul ei.

Interesant este că de fiecare dată când soțul ei a menționat că nu se simte bine, Michelle îi spunea mereu că „probabil că avea COVID și să stea departe de nepoți”, în ciuda faptului că știa foarte bine că ea îl otrăvește.

Sursă foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton