O femeie a dezvăluit ce conține „prânzul pentru leneșe”, din trei ingrediente. A ajutat-o să slăbească 63 kg

.

O femeie a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele de socializare trucul de slăbit, o variantă de „prânz pentru fete leneșe”, despre care spune că pe ea a ajutat-o ​​să slăbească 63 de kilograme.

Felicia Keathley, din California, le-a explicat celor 477.000 de urmăritori ai săi cum a reușit să ajungă de la 137 kg la 74 kg cu doar trei ingrediente.

O femeie susține că a slăbit 63 de kilograme cu ajutorul unui prânz din 3 ingrediente: „Durează 10 minute și mă ține sătulă!”

Felicia dă de ceva vreme în mediul online sfaturi de fitness și pentru un stil sănătos de viață, iar rețeta pentru masa de prânz care a contribuit la transformarea ei fizică a atras acum mii de oameni în spațiul virtual.

Tânăra de 27 de ani spune că printre ingredientele de bază pentru prânzul super-rapid se numără carnea de pui, brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi și brânză cheddar rasă.

Felicia, care este și mamă a trei copii, a postat un videoclip în care arată cum pune într-un castron o ceașcă cu  brânză de vaci, un sfert de ceașcă de brânză cheddar și fâșii de pui (120 grame) condimentat și gătit în friteuza cu aer.

„Atât! Durează 10 minute pentru a se prepara și mă ține sătulă mult timp!” – a explicat ea, în dreptul postării.

„A avea alternative la alimentele mele preferate a schimbat complet jocul”

Videoclipul a fost vizionat de peste 248.000 de ori și a adunat peste 7 mii de aprecieri și aproape 200 de comentarii din partea fanilor, de când a fost publicat.

Felicia și-a început lupta cu kilogramele nedorite cu ajutorul regimului Weight Watchers (WW).

Citeşte şi: Oprah Winfrey, greu de recunoscut la 69 de ani, după ce a slăbit considerabil. „La revedere prăjituri!”

Citeşte şi: Oase, schimbare spectaculoasă, după ce a slăbit: „Poți avea orice îți dorești dacă muncești”

Citeşte şi: Vica Blochina nu se mai oprește din slăbit, după intervenția la stomac: „Minus 6 kg în prima săptămână!”

Citeşte şi: Bursucu’ a slăbit peste 12 kilograme în doar o lună. Cum a reușit și cum arată prezentatorul TV acum

„A avea alternative la alimentele mele preferate, care să se potrivească în stilul meu de viață, a schimbat complet jocul. Odată ce am început să mănânc mesele care mie mi-au plăcut și pe care le așteptam cu nerăbdare, am reușit în sfârșit să am succes.” – a precizat ea, citată de Daily Mail.

După ce a slăbit a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-i fi înlăturat surplusul de piele de 7,5 kg pe care îl avea.

„Înlăturarea pielii nu îți rezolvă automat toate problemele, dar m-a ajutat enorm la capitolul încredere în propria persoană. Am simțit ca e ultimul lucru de care aveam nevoie în lupta mea cu kilogramele”, a explicat ea.

În restul zilei, meniul Feliciei arată în felul următor: dimineața, o cafea + un baton proteic, o banană sau o brioșă, iar seara variază preparatele, consumând carne de orice fel și legume.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton