Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie. Cât primește lunar soția lui Ion Iliescu

.
Nina Iliescu a fost mereu o prezență discretă și, cu toate că a fost Prima Doamnă a României, aceasta a preferat să rămână tot timpul în umbra soțului său, Ion Iliescu.  

 

Ei bine, dacă până acum a evitat să iasă în evidență, se pare că, de data aceasta, Nina Iliescu a fost foarte deranjată de articolele apărute în presă pe tema pensiei sale și a dorit să elucideze misterul. După ce s-a scris că ar avea o pensie fabuloasă, de aproximativ 10.600 de lei pe lună, Nina Iliescu a făcut public talonul său de pensie pe luna ianuarie chiar pe blogul personal al soțului său, Ion Iliescu.

talon pensie nina iliescu

Nina Iliescu, inginer de profesie, a lucrat ca cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor, iar pensia acesteia este puțin mai mare de 2.100 de lei.

„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață. Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, – a argumentat Nina Iliescu pe blogul soțului său, Ion Iliescu.

Citește și – Cum arată Nadia, soția fostului președinte al României, Emil Constantinescu

Sursă foto: Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton