Monica Tatoiu spune că tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai i-a amenințat familia cu moartea

.

Monica Tatoiu a intervenit în cazul șoferului de 19 ani care a provocat un accident îngrozitor în weekend, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viețile.

Amintim că sâmbătă, 19 august, Matei-Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a intrat cu mașina sa, un Mercedes 450 SL, într-un grup de opt tineri, lângă localitatea 2 Mai. În urma tragediei, o fată de 20 de ani și un băiat, de 21 de ani, și-au pierdut viețile și alții au fost răniți. Ulterior producerii accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului, dar polițiștii l-au găsit și l-au prins în Vama Veche. După ce a fost testat de autorități, a reieșit că Vlad Pascu consumase un cocktail cu droguri de mare risc – cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Monica Tatoiu: „Tatăl lui amenința că ne omoară!”

Despre părinții lui Pascu se spune că sunt de bani gata, mama lui având afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl lui fiind un mare pasionat de mașini și de curse off-road.

Citeşte şi: Detalii înfiorătoare despre șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în 2 Mai. Ce a făcut cu o zi înainte de tragedie

Monica Tatoiu spune că îl știe de mult pe tatăl lui Vlad Pascu și familia ei era în conlflict cu acesta. Fosta afaceristă spune că nu tânărul este vinovat pentru nenorocirea produsă, ci părinții lui.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

„Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor”

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat” – , a transmis Monica Tatoiu la România TV, conform DCNews.

Monica Tatoiu este de părere că părinții tânărului va fi scutit de o pedeapsă drastică prin intervenția părinților.

„Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul.” – a completat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton