Mihai Bobonete regizează un clip publicitar pentru shaorma light

.

Cunoscutul actor din Las Fierbinţi îşi pune amprenta pe un clip publicitar… pentru shaorma light. Totul se întâmplă în ediţia de mâine a show-ului găzduit de Toni Grecu, Serviciul Român de Comedie, când Alexandra Timofte şi Andreea Doinea fac reclamă la o shaorma dietetică, pe bază de arpagic, rumeguş şi usturoi.
„Este destinată în primul rând fetelor şi femeilor care vor să scoată în evidenţă sportivul din ele” declară amuzat Toni Grecu.
În aceeaşi ediţie a emisiunii, telespectatorii ProTv vor fi încântaţi de reprezentantul României la Eurovision, Cezar Ouatu. Prezent în platoul SRC,artistul va dezvălui cum şi-a descoperit vocea de contratenor şi va vorbi despre cariera lui şi despre concertele alături de Angela Gheorghiu şi Andreea Bocelli.
Miniseria Trei surori pe Internet continuă cu o sărbătoare. Este ziua lui Marcel (Cosmin Natanticu), iar madam Marga vrea să-i facă o petrecere, doar că nu are resursele financiare necesare. Problema pare să se rezolve cât ai spune click!, pentru că simpatica bătrânică face o chetă pe Facebook. Din păcate însă, reuşeşte să adune doar 25 de like-uri şi 4 lei, pe care îi dă lui Marcel să meargă la un club cu prietenii. Ce club poate fi atât de sărac încât să-i primească pe toţi cu 4 lei, telespectatorii ProTv vor afla urmărind ediţia de mâine seară a Serviciului Român de Comedie, difuzată de ProTv de la 20:45.

    
Vedete din Romania Vedete internationale