Micutzu, condamnat la muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei. De ce a fost acuzat Cosmin Nedelcu

.

Judecătoria Sectorului 1 București a decis ca Micutzu, pe numele său adevărat Cosmin Nedelcu, să facă muncă în folosul comunității. Sentința vine la doi ani după ce comediantul a fost implicat într-un dosar deschis pentru fapte de amenințare, în urma unei altercații din 2021. Decizia este definitivă.

Micutzu, condamnat la 30 de zile de muncă în folosul comunității

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, a scăpat de dosarul penal, însă a primit o sentință de 30 de zile de muncă în folosul comunității.

Procesul a fost deschis după ce, în luna august 2021, comediantul a fost abordat pe Calea Victoriei, de un grup de trecători ce i-au adresat injurii ironice. Actorul s-a enervat, iar conflictul a escaladat. Incidentul s-a soldat cu vorbe grele, împingeri și geamuri sparte.

„În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția instanței, din data de 14 martie.

Citește și: De ce a refuzat Micutzu să apeleze la operație de micșorare a stomacului! Dezvăluiri despre lupta cu kilogramele și banii câștigați / Exclusiv

Citește și: Cum arată Micutzu după ce a slăbit 50 de kilograme. Actorul a dezvăluit ce dietă a urmat: „A contribuit foarte mult”

Acum, Micutzu urmează să își desfășoare activitatea pe străzile Bucureștiului, timp de 30 de zile.

Procurorii au decis încetarea urmăririi penale a actorului

Procesul a durat doi ani și jumătate, timp în care au avut loc mai multe audieri, iar probele au fost evaluate. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că nu există un interes public suficient pentru a aduce acuzații penale împotriva persoanelor implicate în acest scandal.

Citește și: Cum se manifestă Sindromul Cluster, boala de care suferă Sorin Gonțea, soțul Daianei Anghel, de la Power Couple 2024. Apare mai ales în rândul bărbaților

Citește și: Ernest Takacs dezvăluie secretul relației de peste 20 de ani cu soția sa: „Eu cedez primul”. Ce a învățat de la fiul lui / Exclusiv

Astfel, s-a decis urmărirea penală împotriva lui Micutzu.

Procurorii, sprijiniți de ofițerii care au investigat cazul, au ajuns la concluzia că, deși au identificat infracțiuni ce pot fi sancționate conform Codului Penal, acestea nu se încadrează la categoria celor mai grave.

Totuși, dacă nu își va executa pedeapsa, împotriva lui Micutzu ar putea fi reluată procedura de urmărire penală.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton