Mărturisirile sfâșietoare ale uneia dintre turistele de lângă “Ferma Dacilor”. “A venit o mămică cu un copil, era șocată!”

.

Una dintre turistele de lângă ”Ferma Dacilor”, pensiunea din Gura Vadului (Tohani), Prahova, unde a izbucnit un incendiu violent în noaptea de 25 spre 26 decembrie, în urma căruia și-au pierdut viețile mai multe persoane, a făcut o serie de declarații șocante legate de noaptea tragediei.

Potrivit celor mai recente informații oferite de autorități, în urma incendiului din a doua zi de Crăciun, de la ”Ferma Dacilor”, șapte persoane au murit, iar o alta este dată dispărută.

”A venit o mămică cu un copil, era săraca șocată”

La momentul izbucnirii flăcărilor, 26 de oameni se aflau în pensiune, participând la o petrecere organizată de proprietar, notează Digi24. 18 dintre ele au reușit să se evacueze la timp. Iar două persoane, un copil și un adult, au fost rănite. Conform primelor cercetări, clădirea care a luat foc nu avea autorizație de incendiu și s-au descoperit mai multe nereguli legate de ea în 2019.

Citeşte şi: Dubla sinucidere din Hunedoara. Una dintre adolescente a lăsat un mesaj de adio: „M-am săturat de toată această situație”

Citeşte şi: Alimente care nu pot fi gătite sau încălzite la microunde

Citeşte şi: Călin Donca își va petrece sărbătorile cu familia. Cum s-a filmat afaceristul cu soția sa după ieșirea din arest

Citeşte şi: Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit. Ce familie frumoasă a lăsat în urmă

Mariana Pandele, una dintre persoanele care a fost cazată la o căsuță din apropierea clădirii ce a luat foc a dezvăluit ce s-a petrecut acolo. Femeia a povestit că se afla acolo un un grup de 10 prieteni. Și cu toții se cazaseră la căsuțe, deoarece în imobilul care a ars nu mai erau locuri. Spre dimineață, ea a auzit sirenele și mașinilor de pompieri și a celor de salvare. Iar apoi au văzut dezastrul de afară – ”un foc extins, un foc violent, fum negru”.

Mariana Pandele și persoanele cu care se afla acolo au fost întrebate de cei de la Salvare dacă sunt teferi și dacă au nevoie de ajutor. În tot acest timp, cei din clădirea care ardea încercau să se salveze.

”A venit o mămică cu un copil, era săraca șocată. Că vrea să lase un pic copilul, ca să se ducă să salveze alt copil” – a declarat ea, pentru Digi 24.

Cât despre numărul persoanelor decedate, femeia a spus că aveau o idee, în mare, despre câte victime sunt, pentru că „fiecare știa: n-a ieșit copilul meu, n-a ieșit bărbatul meu. Erau tineri care plângeau.”

Foto – captură video

Ultima modificare decembrie 30, 2023 2:48 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale