Libertatea te învaţă  trucuri pentru clătite pufoase

.
Din aluatul de clătite se pot prepara atât feluri sărate (clătite umplute cu brânză, cu spanac etc.), cât şi deserturi (clătite cu zahăr, cu dulceaţă, flambate, Suzette şi chiar suprapuse pentru a forma un tort).

Clătitele se prepară rapid şi sunt pe gustul tuturor

Aluatul de clătite poate fi personalizat în funcţie de utilizare: cu rom, cu Grand Marnier, cu calvados, cu vanilie, cu scorţişoară, cu cacao…

Poate fi însoţit de o garnitură, cu condiţia ca aceasta să fie foarte fină: coajă rasă de citrice, brunoise de fructe, fructe uscate tăiate fin.

Citește continuarea pe Libertatea.ro!

Cum faci clatite. Trucuri ca să-ți iasă cele mai pufoase clătite

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton