Kim Kardashian şi Kanye West, parodiaţi după apariţia lor în Vogue. Imaginile sunt haioase!

.

Apariţia lui starletei Kim Kardashain cu rapperul Kanye West pe cea mai recentă copertă a revistei „Vogue”, considerată un etalon al stilului, a declanşat ample controverse, dar au dat startul şi la numeroase glume.

Astfel, actorii James Franco şi Seth Rogen au parodiat controversata copertă a numărului din aprilie al versiunii americane a revistei Vogue, pe care apare cuplul Kim Kardashian şi Kanye West. Capul rapperului Kanye West a fost înlocuit cu figura actorului James Franco, iar în locul starletei Kim Kardashian apare faţa actorului canadian Seth Rogen, iar comentariul celor doi, postat lângă fotografia de pe platforma Instagram, a fost: „Seth, te iubesc, ticălosule!”.

Nici fanii nu s-au lăsat mai prejos şi au comentat plini de umor:  „Doamne, ce cuplu reuşit!” sau „O fotografie de copertă mult mai bună”.

De asemenea, seria parodiilor la adresa copertei Vogue cu Kanye West şi Kim Kardashian a continuat cu celebrul cuplu Kermit şi Miss Piggy din serialul „Păpuşile Muppets”. Kermit şi Miss Piggy au apărut, la rândul lor, pe coperta revistei „Vague”, pozând în aceleaşi ipostaze cu Kim Kardashian-Kanye West. „Kermit şi cu mine suntem onoraţi să apărem pe coperta revistei Vague drept cel mai celebru cuplu din univers (sunteţi totuşi surprinşi?)”, a comentat Miss Piggy, după ce a distribuit fotografia pe reţeaua de socializare Facebook, făcând aluzie la subtitlul apărut pe coperta Vogue: „Cel mai discutat cuplu al momentului/ Worlds Most Talked About Couple”.

Pe coperta originală a revistei americane Vogue, care a fost prezentată vineri pe site-ul publicaţiei, Kim Kardashian apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West este fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale. Fotografia, realizată de Annie Leibovitz, este o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

    
Vedete din Romania Vedete internationale