Kassandra Rotariu are nevoie de proteze robotizate pentru a-și folosi mâinile. „Să îi pună ca la roboți mânuțe”

.

Kassandra, fiica adoptivă a fostului fotbalist Iosif Rotariu, a primti vești noi din partea medicilor, la cea mai recentă vizită în Franța.

În vârstă de 18 ani, tânăra se luptă de multă vreme cu osteomielita, o afecțiune gravă ce distruge sistemul osos. Până acum, ea a trecut prin 53 de intervenții chirurgicale și are o proteză la piciorul stâng.

„Nu s-au terminat problemele pentru Kassandra, nu!

În urmă cu câteva săptămâni, tatăl ei, Iosif Rotariu, spunea că umrează o nouă operație pentru Kassandra, pentru a o scăpa de durerile infernale de coloană cu care s-a confruntat în ultima vreme. Rotariu și-a dus fata în Franța la un centru medical unde ea este tratată pentru afecțiunea ei, iar medicii i-au zis că nu o vor mai opera momentan pentru că analizele i-au ieșit bine.

„Kassandra este destul de bine. Acum, când am fost în Franța să vedem dacă o operează din nou, pentru că o doare foarte tare coloana. I s-au făcut analizele și i-au ieșit foarte bune. Doctorii mi-au zis că nu poate să îi schimbe acum proteza de la piciorul stâng, pentru că este riscul ca boala să recidiveze. Așa că, stăm pe loc. Are acele dureri mari la coloană, în continuare, da, dar merge la fizioterapie și îi este mult mai bine” – a declarat Iosif Rotariu, pentru click.ro.

Din păcate, problemele nu s-au terminat pentru fată, iar în curând va avea nevoie de intervenții noi pentru a i se pune proteze robotizate pentru a-și putea folosi mâinile.

„Nu s-au terminat problemele pentru Kassandra, nu! Căutăm o soluție acum pentru ambele mânuțe, pentru că nu are articulații la ele și nu găsim soluția. Din ce am înțeles, o să trebuiască să îi pună ca la roboți mânuțe, cu senzori. Asta este, nu avem încotro, dar nu știm unde să mergem să rezolvăm problema” – a adăugat fostul sportiv.

Soția lui Iosif Rotariu, operată la colon pentru cancer

Soția lui Iosif Rotariu, Dana, are și ea probleme grave de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Ea a fost operată în Turcia pentru a-i fi extirpate două tumori localizate în zona colonului, iar acum urmează un tratament de chimioterapie.

Citeşte şi: Ce face și cum arată Kassandra, fata adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu

Citeşte şi: Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, se confruntă cu dureri mari după cele 53 de operații. „Sunt supărat. Nu e ușor!”

Citeşte şi: Kassandra Rotariu, tânăra care a suferit 49 de operații până la 15 ani, aleasă șefa clasei într-un liceu de top

Citeşte şi: Cum se simte soția lui Iosif Rotariu după intervenția la colon. „Organismul este destul de slăbit!”

„Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a povestea Iosif Rotariu, la sfârșitul verii, pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton