Justin Trudeau și Sophie Gregoire, un divorț cu multe surprize. Unde rămân copiii cuplului

.

Încă un divorț neașteptat! Justin Trudeau se desparte după 18 ani de soția lui, Sophie Gregoire. Cei trei copii ai cuplului vor continua să locuiască cu premierul canadian după separarea de soția sa, Sophie, care s-a mutat deja.

Trudeau, în vârstă de 51 de ani, a anunțat despărțirea pe o rețea de socializare. El a mărturisit că au luat această decizie după multe conversații dificile și a cerut să li se respecte intimitatea.

Justin Trudeau își Sophie își vor face vacanțele împreună

„Sophie și cu mine am dori să împărtășim faptul că, după multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne despărți. Ca întotdeauna, rămânem o familie apropiată, cu dragoste profundă și respect unul față de celălalt și pentru tot ceea ce am construit și vom continua să construim.

Pentru bunăstarea copiilor noștri, vă cerem să respectați intimitatea noastră și a lor”, a fost mesajul cu care Justin Trudeau a anunțat divorțul de Sophie Gregoire.

Biroul său a lansat, de asemenea, o declarație pentru a confirma că au ajuns la un acord legal și că Justin Trudeau și Sophie Gregoire vor păstra o relație amiabilă, ba chiar că vor continua să plece împreună în vacanțe alături de cei trei copii ai lor. 

Citeşte și: Elena Cârstea, probleme după atacul cerebral suferit. Artista se deplasează cu ajutorul unui baston

Sophie Gregoire are o altă locuință acum

Sophie Gregoire Trudeau s-a mutat deja din casa familiei într-o altă reședință din Ottawa, a adăugat purtătorul de cuvânt.  

„Au colaborat pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice cu privire la decizia lor de a se separa și vor continua să facă acest lucru în continuare.  Cei doi vor împărți custodia celor trei copii ai lor. 

Trudeau va rămâne la Rideau Cottage cu copiii, dar Sophie s-a mutat deja într-o altă proprietate din Ottawa.  Ea va frecventa Rideau Cottage pentru a fi cu copiii și va sta acolo ori de câte ori Trudeau călătorește. 

Ei rămân o familie apropiată, iar Sophie și prim-ministrul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, iubitor și colaborativ.  Familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare”, se arată în declarație. 

Justin Trudeau și Sophie se știu din copilărie

Justin Trudeau și Sophie s-au căsătorit în 2005 și au trei copii, Xavier, Ella-Grace şi Hadrien, dintre care cel mai mic are nouă ani. 

Sophie a fost în clasă cu fratele mai mare al lui Trudeau, Michel, care și-a pierdut viața în urma unei avalanșe, în 1998, la vârsta de 23 de ani.

Chiar dacă se știau încă din copilărie, cei doi au început să se întâlnească în 2003, iar la scurt timp după aceea s-au logodit.  Sophie este prima soție a premierului canadian.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton