Joel Fenelon Joseph s-a sinucis la Dubai. Filantropul era prieten cu Anamaria Prodan: „Am fost ca o familie”

.

Joel Fenelon Joseph s-a sinucis la Dubai, aruncându-se de la etajul 55 al blocului în care locuia. Omul de afaceri, originar din Haiti, era bun prieten cu Anamaria Prodan. Impresara a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la pierderea suferită.

Joel Fenelon Joseph s-a sinucis la Dubai

Milionarul se mutase de câțiva ani la Dubai, unde conducea mai multe afaceri de succes. Bărbatul deținea locuințe în mai multe părți ale lumii, precum Sardinia, Bahamas, Santo Domingo, Insulele Maldive, Ibiza, Los Angeles, Miami, Santiago de Chile, Seychelles și St Barth.

Joel Fenelon Joseph fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu mai mult timp, iar tratamentele urmate nu au dat niciun rezultat. Acesta s-ar fi lăsat doborât psihic de boala sa și a recurs la acest gest extrem, potrivit Cancan.

A ocupat funcția de CEO al Ramokane General, din Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde era și proprietar, dar a fost partener de afaceri și în alte companii internaționale.

Citește și: Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv

Citește și: Anamaria Prodan a dus-o pe Sarah la medicul estetician pentru o intervenție estetică. „Poate să mă judece oricine! Să vadă toată România!”

În momentul în care și-a luat viața, Joel se afla în penthouse-ul său de la Address Downtown din Dubai și avea doar 40 de ani.

Anamaria Prodan, mesaj după moartea filantropului

Anamaria Prodan, care a fost bună prietenă cu Joel Fenelon Joseph, a transmis un scurt mesaj pe rețelele de socializare după decesul acestuia.

„Joel a fost un filantrop, un om minunat, iar noi prietenii îi vom păstra o amintire de vis”, a scris impresara pe InstaStory.

Citește și: O femeie s-a prefăcut de 17 ori că e însărcinată pentru a beneficia de ajutor de la stat

Citește și: Care sunt țările cu cea mai mare speranță de viață

Omul de afaceri a venit de mai multe ori în România, întâlnindu-se deseori și cu Anamaria Prodan.

„Drum lin printre stele, Joel! RIP!”, a mai scris impresara pe rețeaua de socializare, unde a postat și o imagine cu bunul ei prieten.

Anamaria Prodan a dezvăluit în trecut că are strânse legături cu milionarul din Dubai, aceasta publicând în mediul online și o fotografie în care apăreau împreună și îl numea „fratele” ei. Într-o intervenție în emisiunea „Agentul VIP de la Prima TV, aceasta a povestit că au fost „ca o familie” și că nimeni nu se aștepta ca el să recurgă la acest gest.

„Am fost prieteni foarte buni, nu buni, foarte buni. Am fost toți ca o familie pentru că noi am locuit toți în Address Downtown. Noi mâncam împreună, noi vorbeam în fiecare zi, făceam vacanțe împreună, mergeam peste tot îmrepună. Joel venea în România când erau petrecerile noastre sau zile de naștere, a fost un prieten nu devotat, ceva unic. Și un filantrop desăvârșit și un om care se bucura ca un copil când putea să strângă bani pentru copiii din Haiti sau pentru copiii din Somalia și făcea tot felul de gale în Dubai, unde strângea o grămadă de bani și nu păstra un leu pentru el”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Agentul VIP, realizată de Cristi Brancu.

Impresara a dezvăluit că nimeni nu se aștepta ca Joel Fenelon Joseph să recurgă la acest gest, mai ales că operația pentru cancer la colon a decurs bine, iar el se pregătea să plece într-o vacanță. De asemenea, Anamaria Prodan a precizat că acesta și-a luat viața dimineața devreme.

„Când a aflat că este bolnav în ultimă fază de cancer și a ajuns la 35 de kilograme, probabil că în mintea lui s-a produs acest declic, și-a dat seama că nu mai are niciun fel de șansă. Noi ne-am bucurat acum o lună că și-a făcut operația de cancer la colon și totul a fost ok, operația a decurs bine. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva pentru că majoritatea am vorbit cu el acum câteva zile și era totul perfect, se pregătea să plece într-o vacanță. Ce s-a întâmplat acolo este o tragedie. Clar suntem șocați toți, toți am plâns”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Joel Fenelon Joseph și Anamaria Prodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton