Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani

.

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit joi, 13 iulie, la vârsta de 73 de ani. Fostul model și mama a trei dintre copiii lui Donald Trump a decedat din cauze naturale în locuința sa din Upper East Side, din New York.

Donald Trump a anunțat decesul fostei soții în mediul online.

Sunt foarte trist să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi sunt mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă, uimitoare, care a dus o viaţă minunată şi inspirată. Mândria şi bucuria ei au fost cei trei copii – Donald Jr., Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum şi noi toţi eram atât de mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana! – a transmis fostul președinte al SUA, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Bradley Cooper ar avea o nouă iubită. În prezența cui a fost văzut la un eveniment monden

Potrivit BBC, informația a fost confirmată și de un purtător de cuvânt al lui Trump care a tranmis urătorul mesaj:

A fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare.

„Fără mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este”, spunea Ivana Trump într-un interviu acordat în octombrie 2017 postului CBS News, la aproape un an după ce fostul ei soț a fost ales președintele Statelor Unite, conform CNN.

Ivana și Donald Trump au fost căsătoriți între anii 1977 – 1992. Ivana Trump a  crescut în regimul comunist în fosta Cehoslovacie. Ea a fost fotomodel, designer de modă, personalitate media și femeie de afaceri.

Foto – Hepta

Ultima modificare iulie 15, 2022 10:51 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale