Iulia Zgripcea este însărcinată

.

Iulia Zgripcea, prezentatoarea rubricii Meteo în Telejurnalul TVR 2, și Andrei Bărbulescu, colegul său de platou alături de care prezintă emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea” la TVR 2 şi seria de interviuri online ”De vorbă cu Iulia Zgripcea”, se pregătesc să devină părinți. Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu s-au căsătorit anul acesta, la sfârșitul lunii ianuarie.

Iulia Zgripcea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa după ce a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară, relatează Ok!Magazine. Prezentatoarea TV mai are deja doi băieței gemeni, Dan şi Andrei, în vârstă de șase ani jumătate, în urma mariajului cu Radu Maxim, un fost coleg de la Antena 3 pe care l-a cunoscut pe vremea când Iulia prezenta rubrica Meteo la Observatorul de la Antena 1. Conform sursei citate, Iulia Zgripcea va aduce pe lume tot un băiețel, iar soțul său, Andrei Bărbulescu, va deveni tată pentru întâia oară.

„Am rămas însărcinată chiar în momentele în care eu şi Andrei discutam despre dorinţa de a avea un copil. Totul s-a întâmplat foarte uşor şi natural. Copiii vin de la Dumnezeu şi nu pot fi planificaţi nici măcar în zilele noastre, cu toată evoluția. Eu vorbesc în fiecare zi cu prietenii de pe Facebook și pe canalul de Youtube despre miracolul pe care-l reprezinta copiii în viața noastră” – a declarat Iulia Zgripcea pentru Ok!Magazine.

Citește și Andreea Gramoșteanu de la ”Mondenii” este însărcinată

Citește și – Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară

Sursă foto: Facebook

Ultima modificare mai 24, 2018 3:18 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale