Incident fără precedent într-un avion. O pasageră a devenit violentă și a mușcat un însoțitor de zbor

.

O femeie a mușcat o bucată de țesătură din cămașa unui însoțitor de bord și i-a spus unei „doamne bătrâne” că ar trebui „să se întoarcă în Rusia” în timpul unei crize nervoase. Femeia se afla în zborul United Airlines 762 de la Miami la Newark, iar incidentul a avut loc marți, 9 iulie, la scurt timp de la decolare.

O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor, în timpul unei crize nervoase

Un clip în care pasagera a devenit violentă la scurt timp după ce avionul a părăsit pista din Miami, a devenit viral pe internet.

„Zborul United 762 de la Miami la Newark a oprit la Orlando marți seară, după ce un pasager a devenit agresiv și perturbator. Însoțitorii noștri de bord au lucrat pentru a detensiona situația și pentru a proteja alți clienți, iar după aterizarea la Orlando, oamenii legii au venit pe aeroport și pasagerul a fost reținut. Suntem recunoscători echipei noastre pentru profesionalismul lor și pentru siguranța clienților noștri și a colegilor lor din United”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene pentru TMZ.

În imagini se vede cum o pasageră supărată țipă la alți călători, în timp ce echipajul de zbor încearcă să o rețină, prinzându-i încheieturile.

Fără mâinile la dispoziție, pasagerul ia o altă direcție… mușcând umărul însoțitorului de bord și rupând materialul din el, în timp ce alți angajați sar în ajutorul colegului lor.

Citește și: Cine e femeia care a inventat berea așa cum e astăzi. Hildegard of Bingen a fost canonizată

Citește și: Povestea bărbatului care are 1.000 de copii cu sute de femei din toată lumea, inclusiv din România: „Cred că am exagerat puţin”

Un alt clip o arată pe femeie cu mâinile reținute la spate, strigând tot felul de injurii la adresa altor pasageri și amenințând că va ucide o femeie despre care spune că ar trebui „să se întoarcă în Rusia”.

„Acești oameni au o problemă de atitudine și nu își fac treaba. Mă încătușează. De ce mă încătușezi?”, se aude strigând femeia.

Zborul a avut o întârziere de 3.5 ore

Toți cei aflați în avion au aplaudat când femeia a fost dată afară din aeronavă, după ce zborul a fost deviat spre Orlando și a fost întârziat cu trei ore și jumătate.

Mai multe videoclipuri de după ce avionul a aterizat la Orlando au arătat că femeia este scoasă din aeroport de poliție.

Citește și: Un bărbat de 35 de ani, care arată ca un adolescent, și-a dezvăluit secretele anti-îmbătrânire. „A trăi pentru totdeauna nu este o prioritate”

Citește și: Cum arată femeia care cântărește 25 de kilograme. Tânăra nu intenționează să se oprească din slăbit

United a spus că pasagerul „a devenit agresiv și perturbator”, provocând devierea către Orlando și întârzierea îndelungată.

Departamentul de Poliție din Orlando a declarat că femeia a fost dusă la spital pentru o evaluare medicală și nu a fost încă arestată. Nu se știe încă nici ce a provocat criza femeii și nici identitatea acesteia.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton