Încă un om a murit în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia. Bilanțul deceselor a ajuns la 4

.

Încă o persoană și-a pierdut viața în urma exploziei de la stația de GPL din Crevedia. Bilanțul deceselor a ajuns, astfel, la patru. Persoana, care se afla în spital, nu  a mai putut fi salvată de medici.

Numărul victimelor tragediei din Crevedia continuă să crească. Dacă inițial două persoane au murit pe loc, alte două au decedat la spital, din cauza rănilor suferite. Pacientul care a decedat luni dimineață avea arsuri pe 95% din suprafața corpului și era internat la Spitalul Floreasca.

Bilanțul victimelor în urma tragediei de la Crevedia a ajuns la 4

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat spitalul Floreasca, potrivit Digi 24.

În urma exploziei de la stația GPL, bărbatul fusese transferat și internat în stare critică la Spitalul Floreasca din București.

Acesta este a patra victimă a exploziei din Crevedia. Doi soți au murit pe loc, la locul incidentului, în timp ce o a treia persoană a decedat tot la Spitalul Floreasca, din cauza arsurilor grave.

Potrivit Știrile Pro TV, este vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani, ce fusese rănit în prima explozie.

Alte victime ale exploziei au fost transferate în străinătate, întrucât în România nu există un spital pentru arși. În spitalele din România se mai află internate mai multe persoane: un bărbat de origine nepaleză, ce se află intubat la spitalul Bagdasar din Capitală, în timp ce alți 16 sunt internați pe alte secții.

Citește și: Tudor Chirilă a răbufnit după tragedia din Crevedia: „Nesimțire și tupeu!” Cum au reacționat Dan Negru și Maia Morgenstern

Citește și: Mihai Morar, mesaj tranșant după exploziile de la Crevedia: „În România, tragedia s-a banalizat”

Citește și: Mircea Badea îl atacă pe Dan Negru după reacția sa cu privire la tragedia din Crevedia: „Identifică el fenomene, le comentează!”

Citește și: Simona Gherghe, despre tragedia de la Crevedia. „Am trăit o poveste similară în Grecia, un camion cu gaz lichefiat a luat foc”

Raed Arafat, noi dezvăluiri despre explozia de la stația GPL

În cursul zilei de duminică, Raed Arafat a prezentat intervenția de la Crevedia.

Dacă pompierii noștri stăteau la 2-300 de metri și făceau cu mâna la incendiu și la cisterne și nu le răceau până când au intrat roboții probabil că explozia era mult mai mare și ar fi fost mult mai multe victime civile”, a declarat șeful departamentului pentru situații de urgență.

Potrivit autorităților, stația GPL a funcționat timp de mai mulți ani fără autorizație.

Peste 50 de persoane au fost rănite în urma exploziișor, majoritatea victimelor fiind pompieri.

Un număr de 12 pacienți au fost trimiși în străinătate, la spitale din Austria, Belgia, Germania, Italia și Norvegia.

Pe data de 26 august 2023, o serie de explozii au avut loc la o stație GPL din Crevedia, județul Dâmbovița. Firma de GPL îi aparține fiului primarului PSD din Caracal. Aceștia au anunțat, de curând, că intenționează să repare toate casele care au fost afectate de explozii.  

Sursă foto: Captură video

Ultima modificare septembrie 4, 2023 11:02 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale