Hannelore de la „Insula Iubirii” s-a lansat la rubrica „Fata de la pagina 5”. Cum arăta în urmă cu 10 ani

.
Hannelore a fost una dintre cele mai controversate participante din show-ul de televiziune "Insula Iubirii", transmis de Antena 1. Ei bine, se pare că focoasa și pasionala concurentă și-a dorit dintotdeauna să devină celebră și spunem asta deoarece încă de la vârsta de 16 ani a încercat să se facă remarcată în showbizz.

Hannelore Ulrich, acum în vârstă de 26 de ani, s-a lansat la rubrica „Fata de la pagina 5” a ziarului Libertatea. Din dorința de a fi remarcată, în urmă cu exact 10 ani, Hannelore a pozat pentru binecunoscuta publicație, însă cu greu o recunoaștem pe blonda de astăzi în acea fotografie pentru că avea un look total diferit: era șatenă și avea părul creț.

Hannelore de la Insula iubirii

„Este din Timișoara, are 16 ani, 1,72 metri și dimensiunile 88-63-90. Adoră să fie fotografiată, să danseze și să facă excursii pe munte”, – era descrierea publicată în dreptul fotografiei cu Hannelore.

Hannelore Ulrich şi iubitul său, Bogdan Ionescu, în vârstă de 28 de ani, aveau o relație de peste șase ani în momentul în care au ajuns la „Insula Iubirii„, iar după emisiune urmau să se căsătorească, ceea ce s-a și întâmplat, în ciuda faptului că fiecare s-a lăsat cucerit pe insulă de către ispita sa.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton