Gigi Becali, prima reacție după ce i s-au cerut bani pentru Irinel Columbeanu: „Refuz să cred că nu mai are 2 lei”

.

Gigi Becali reacționează după ce a fost vehiculată ideea că ar urma să-l ajute financiar pe Irinel Columbeanu. Patronul echipei de fotbal FCSB nu înțelege cum fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit, la azil, la mila cunoscuților.

Irinel Columbeanu (66 ani) a ajuns la sapă de lemn, în urma unei decizii neinspirate de pe care a luat-o în afaceri și, după ani de zile de huzur petrecuți în vila de la Izvorani, a ajuns să-și petreacă zilele într-un cămin de bătrâni. Recent, proprietarul azilului a dezvăluit că fostului milionar întâmpină dificultăți în a plăti taxa lunară și speră să fie ajutat de prieteni sau cunoscuți, printre care se află și Gigi Becali (65 ani). Contactat de ProSport, latifundiarul din Pipera a declarat că regretă situația în care a ajuns Irinel Columbeanu, dar nu înțelege cum a putut prierde întreaga avere peste noapte.

Gigi Becali, prima reacție după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Citește și:  Cum arată treningul de 1000 de euro pe care îl poartă Gigi Becali. Alexandru Ciucu: „Este foarte atent la detalii”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.ro, despre situația în care se află Irinel Columbeanu.

Latifundiarul din Pipera este de părere că Irinel Columbeanu poate să primească ajutor din partea femeilor care i-au fost alături în perioada în care era în top milionari ai României. De altfel, Gigi Becali recunoaște că este trist „să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”.

„Credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri, pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”

Citește și: Irinel Columbeanu a negat că soțul Monicăi Gabor, Mr. Pink, s-a oferit să-l ajute. „Irina mi-a trimis 200 de dolari” / Video

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr Pink: „El era însurat la acea vreme”

Citește și: Irinel Columbeanu, complet schimbat de când s-a mutat la azil. „Voi sta acolo cât mai mult!” Cum arată acum

Citește și:  Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. creatoarea de modă cu care Irinel Columbeanu a avut o relație de 10 ani) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus patronul Gigi Becali despre Irinel Columbeanu, pentru sursa citată.

Foto: Hepta, Captură Prima TV, Facebook

Ultima modificare octombrie 19, 2023 12:43 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale