Fostul Principe Nicolae, răspuns dur la adresa mamei sale și a întregii Familii Regale

.

După ce Principesa Elena a publicat un comunicat de presă prin care își exprimă regretele și dezamăgirea față de comportamentul fiului său, fostul Principe Nicolae, cu privire la incidentul de marți seară, acesta nu a stat mult pe gânduri și a decis să-i răspundă în același mod oficial.

Raspunsul, publicat printr-un comunicat de presă pe pagina sa personală de Facebook, nu este adresat doar mamei sale, ci și întregilor reprezentanți ai Curții Regale a României. Fostul Principe Nicolae îi acuză că nu l-au lăsat să-l vadă, probabil pentru ultima dată, pe bunicul sau, Regele Mihai I al României, și le transmite dezamăgirea față de mascaradă pe care aceștia o provoacă prin comunicatele transmise către presă în acest moment în care ar trebui să dea dovadă de respect: „Eu, Nicolae, am vrut doar să îmi văd bunicul și să îmi iau rămas bun, într-un mod liniștit, respectos, așa cum este creștinește. Nu am fost lăsat nici acum, nici în alte dăți când am vrut să îl văd. Nici măcar în perioada exilului, noi, bunic și nepot, nu am fost despărțiți și amândoi am prețuit această legătură de sânge. Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne vedem.

Când nu existau granițe… – este mesajul care însoțește fotografia pe contul de Facebook al fostului Principe Nicolae

Sunt dezamăgit și profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale precum și a mamei mele, de ușurința și lipsa de respect cu care aceștia aruncă efectiv către presă niște comunicate agresive, defăimante și nejustificate, acum în aceste momente în care ar fi nobil să dăm dovadă de respect și să trecem peste cine știe ce ambiții personale. Pentru mine, bunicul meu rămâne depozitarul unor valori morale pe care aleg să le respect și să mi le însușesc. Din respect pentru el și pentru înaintașii mei, pentru istoria pe care aceștia au scris-o, nu mă voi lăsa discreditat de aceste jocuri nefericite și fără sens. Le reamintesc tuturor că iubirea și respectul unui popor se câștigă, nu se obțin cu forța” – a transmis Nicholas Medforth-Mills. Cu această ocazie, fostul Principe Nicolae a decis să adauge la numele său din profilul de Facebook si extensia ”Nepotul Regelui”.

În acest moment fostul Principe Nicolae este audiat de polițiștii din Elveția în legătură cu plângerea penală pe care Familia Regală a depus-o împotriva sa ca urmare a incidentului de marți seară, când acesta a încercat să-l vadă cu forța pe bunicul sau, Regele Mihai, aflat pe patul de moarte în reședința sa din Elveția.

Citește și – Declarația șocantă a Principesei Elena despre fiul său, Nicolae

Sursă foto: Facebook

Ultima modificare noiembrie 9, 2017 3:45 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale