Florin Salam, săltat de Poliție și dus la audieri pentru înșelăciune

.

Florin Salam a fost ridicat de poliție joi dimineață, pentru a fi dus la audieri, la secția de poliție din Târgoviște, într-un dosar de înșelăciune.

Potrivit surselor judiciare citate de Antena 3, un bărbat l-ar fi plătit pe manelist, în vârstă de 44 de ani, să-i cânte la nuntă, dar acesta nu s-a dus la eveniment. Bărbatul depus o plângere penală împotriva lui Salam.

Incidentul s-a petrecut în 2021, când bărbatul i-a plătit lui Salam în trei tranșe câte 5.500 de euro, iar după ce a primit banii, manelistul a dispărut. În seara nunții, Florin Salam a fost de negăsit, închizându-și telefonul. Bărbatul spune că l-a întâlnit personal pe Salam pentru a-i da banii.

„Fizic, nu pune dânsul mâna pe bancnote. (Banii) s-au dat de față cu el, avea manager, vă dați seama că avea manager care lua banii, dar de față cu dânsul” – a precizat acesta, pentru digi24.ro.

După ce a fost făcută plângerea, manelistul ar fi fost chemat de autorități la audieri, dar nu s-a prezentat în fața anchetatorilor.

Florin Salam a agresat o tânără la petrecerea de Revelion

În urmă cu câteva săptămâni, pe numele lui Florin Salam a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Victima manelistului este o tânără în vârstă de 23 de ani, iar incidental a avut loc în prima zi a anului 2024.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe” – a transmis Poliţia Capitalei, la jumătatea lunii ianuarie.

Citeşte şi: Florin Salam a ieșit din spital. Ce a făcut artistul la câteva ore după externare

Citeşte şi: Motivul neașteptat pentru care fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, a fost vizitată de Poliție: „Nu știu dacă am făcut bine”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, de urgență la Poliție după ce s-au împăcat: „Este un pericol real” / Video

Citeşte şi: Romică Țociu, la Poliție după America Express. „O fi zis că am venit cu sacul de bani”

Tânăra agresată de Salam a spus despre acesta că este un “monstru”.

”Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru” – a declarat victima lui Salam, potrivit Antena 3.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton