Femeia cu cele mai mari buze din lume vrea și mai mult acid hialuronic în zona feței. „E activitatea mea preferată!”

.

Andrea Ivanova se pregătește să facă, din nou, schimbări semnificative la nivelul feței, după nenumărate proceduri cosmetice făcute de-a lungul anilor pentru a obține „cele mai mari buze din lume”. Dar familia este îngrijorată cu privire la decizia ei.

Tânăra, care este din Bulgaria și are 26 de ani, a cheltuit nu mai puțin de 20.000 de euro pentru mărirea buzelor. Iar misiunea ei este să atingă un nou record pentru a avea cei mai proeminenți pomeți din lume.

„În fiecare an, îmi fac cadou noi proceduri”

De Crăciun, Andrea a mărturisit că „intră în noul an” cu câteva proceduri noi.

„Nu știu exact cât [acid hialuronic] am în față. Îl pun în mod constant, de ani de zile, așa că, sigur, cantitatea este destul de mare” – a spus ea, citată de Mirror.

Dar fosta studentă la filozofie susține că familia și prietenii sunt „îngrijorați” de sănătatea ei.

„Ei cred că mi se va întâmpla ceva rău și că toate procedurile de înfrumusețare pot duce la consecințe fatale în viitor. Știu că nu le place aspectul meu cu toate aceste schimbări, ei cred că am o înfățișare scandaloasă și inestetică. Mie îmi place foarte mult cum arăt astăzi” – a mai precizat ea.

„Abia aștept următoarea intervenție”

Anul acesta, va fi supusă unor proceduri suplimentare pentru a-și îmbunătăți fața cu mai mult filler – în ciuda faptului că nu este complet sigură cât are în prezent.

Ea a adăugat: „Sunt adult și decid ce să fac cu corpul meu. În fiecare an, îmi fac cadou noi proceduri. Îmi fac noi injecții cu acid hialuronic de Crăciun și de Revelion. Îmi place să intru în noul an cu multe alte proceduri și fillere. Îmi place să merg la doctor pentru proceduri estetice pentru fața mea. Este activitatea mea preferată și eu sunt foarte încântată să am și mai multe. Abia aștept următoarea intervenție.”

Citeşte şi: Liberty Barros, cea mai flexibilă fată din lume. Și-a descoperit talentul după ce a ascultat o piesă cântată de Rihanna

Citeşte şi: Cine este și cum arată cea mai înaltă femeie din lume

Citeşte şi: Cum arată femeia cu cel mai mare posterior din lume

Citeşte şi: Cum să îți micșorezi și subțiezi nasul cu ajutorul machiajului. Trucuri care nu dau greș

„Aș vrea să mă îndrăgostesc nebunește”

Andrea, care și-a început transformarea în 2018, este dornică să se îndrăgostească în 2024, dar numai de cineva care o acceptă și nu este înspăimântat de aspectul ei. Ea spune că partenerul ideal trebuie să o placă așa cum este.

„Dacă am o relație cu cineva și îmi spune că se simte incomod când merge pe stradă cu mine sau în locuri publice, atunci ne vom despărți. Mă voi simți rău sau jignit, așa că atunci voi vrea să caut un partener nou, care să nu fie rușinat de aspectul meu. Aș vrea să mă îndrăgostesc nebunește, cu adevărat. Și să-mi întâlnesc partenerul potrivit pentru că dragostea este cel mai frumos lucru din lumea asta.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton