EXCLUSIV! Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Mica, o să mă gândesc mereu la tine!»

.

Michaela Niculescu a lăsat multă durere în urmă, odată cu decesul ei survenit în urmă cu trei săptămâni, la vârsta de numai 31 de ani. Şi profesorul francez F.B. deplânge moartea fulgerătoare a femeii pe care a idolatrizat-o şi căreia, în 2008, i-a devenit logodnic. Acesta şi-a deschis sufletul în faţa reporterilor ziarului Libertatea şi a povestit despre perioada în care cei doi s-au iubit nebuneşte.
Actriţa Michaela Niculescu, sau Mica, aşa cum a rămas ea în inimile românilor, datorită personajului pe care l-a interpretat în emisiunea pentru copii ”Abracadabra” (PRO TV), a iubit mult şi cu patos, însă doar prietenii ei de suflet i-au cunoscut poveştile de dragoste. În urmă cu 5 ani, ea s-a îndrăgostit de F.B., un profesor francez foarte şarmant, care, ieri, ne-a povestit, în exclusivitate, despre relaţia lor aproape nepământeană.

Nici acum nu ştie de ce a fost părăsit

”Eu şi Mica ne-am logodit în august 2008, la Barcelona. Am fost foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. Era plină de viaţă. În câteva luni am vizitat atâtea ţări – Cipru, România, Franţa, Spania. Cânta atât de bine! Când am fost la karaoke, la Barcelona sau la Nicosia, a avut un succes nebun, oamenii s-au oprit din mâncat şi băut ca să o aplaude, iar patronii ne-au oferit băutură şi cazare”, ne-a dezvăluit francezul F.B.

Mica era atât de fericită, încât şi-a adus logodnicul în ţară, pentru a-l prezenta familiei: ”I-am cunoscut şi părinţii. Tatăl Michaelei a fost şoferul nostru în drum spre Sinaia şi spre Braşov, iar mama ei, foarte drăguţă, de altfel, era translatorul nostru. Nu cred că Mica era bolnavă, atunci când noi am fost împreună, nu am observat nimic ciudat. Din contră, putea să se distreze 24 de ore din 24, fără să doarmă. Sunt atât de trist pentru ea”, ne-a mai dezvăluit bărbatul.

Despărţirea lor avea să vină un an mai târziu, iar F.B. nu realizează nici acum de ce Michaela a decis atunci să pună punct relaţiei: ”Din nefericire, ea a decis să ne despărţim în martie 2009. Nu am aflat nici până astăzi adevăratul motiv. Ea zicea că are prea mult de muncă şi că locuim prea departe unul de altul, că spiritual e prea complicat. Dar am rămas apoi buni prieteni, comunicam prin mesaje mai mult. Va fi mereu în inima mea. Un înger s-a dus şi a urcat la cer. Ca fost iubit, iar apoi prieten fidel, regret că nu am fost lângă ea în ultimul an. Mica, o să mă gândesc mereu la tine!”, a încheiat fostul iubit al ”Prinţesei” de la ”Abracadabra”.

    
Vedete din Romania Vedete internationale