EXCLUSIV/ Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vorbește despre felul în care a schimbat-o divorțul de matinalul de la Antena 1. «Viața mea e completă așa cum este acum!»

.
Se fac aproape doi ani de când Răzvan Simion s-a hotărât să nu mai fie bărbatul unei singure femei şi, ca o consecinţă a acţiunilor sale, şi-a pierdut familia. Copiii au resimţit din plin plecarea lui, pentru soţie a urmat un calvar, iar el a trebuit să suporte oprobriul public, mimând faptul că este pe deplin împăcat cu felul în care s-a transformat viaţa lui. De atunci, fiecare suflet implicat în această poveste s-a reconstruit, iar viaţa continuă. Diana, fosta doamnă Simion, a acceptat să ne vorbească despre urmele pe care divorţul le-a lăsat – sau poate nu – asupra fiinţei ei.

“Viaţa e frumoasă aşa cum e ea, cu tot ce înseamnă… pierderi, renunţări, întâlniri…”, susţine Diana, femeia care după un an de amânări a divorţat de bărbatul ei, o cumpănă care, se vede treaba, a întărit-o şi a învăţat- o să vadă doar partea plină a paharului, chiar dacă pentru asta au curs multe lacrimi şi a fost multă suferinţă.

Continuarea pe Libertatea.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton