Eric Dane, actorul din “Anatomia lui Grey”, divorţează după 14 ani de căsnicie

.

Îi știm pe amândoi și timp de 14 ani au format unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood. El este Eric Dane, actorul din ”Anatomia lui Grey”, și ea este Rebecca Gayheart, actriță cunoscută din serialul ”Beverly Hills, 90210”.

Din păcate, Eric Dane, în vârstă de 45 de ani, și Rebecca Gayheart, 46 ani, au decis că este momentul să pună punct căsniciei, iar motivul invocat a fost faptul că nu se mai potrivesc, de altfel, un motiv clasic și ușor de abordat din punct de vedere legal. Cererea de divorț a fost intentată chiar de soția lui Eric Dane care, totodată, a solicitat și custodia comună a celor două fiice ale sale, Billie Beatrice, în vârstă de 7 ani, și Georgia, în vârstă de 6 ani.

”După 14 ani împreună, am decis că încheierea căsniciei noastre este cea mai bună decizie pentru familia noastră. Ne vom continua prietenia şi vom munci în echipă pentru a fi părinţi pentru cele două minunate fete ale noastre, care sunt cel mai important lucru din lume pentru noi. Vă rugăm să ne respectaţi viaţa privată în această perioadă în care ne îndreptăm spre viitoarea fază din viaţa noastră” – a declarat actrița Rebecca Gayheart pentru publicația People

Eric Dane a fost internat în trecut într-o clinică de reabilitare ca urmare a unei dependențe de medicamente calmante și de câteva luni se luptă cu diagnosticul de depresie.

Citește și – Jennifer Aniston divorțează de Justin Theroux după doar doi ani de căsnicie

Citește și – Al Bano divorțează și se retrage din muzică. Care este motivul deciziei radicale

Sursă foto: Hepta

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale