Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil

.

Elena Băsescu este în culmea fericirii. Fiica fostului președinte al României este însărcinată, iar anunțul l-a făcut chiar aceasta pe pagina sa de Facebook.

Elena Băsescu este însărcinată în șase luni și în primăvara aceasta va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său: ”Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.” – a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Elena Băsescu a anunțat pe Facebook că este însărcinată

Elena Băsescu, care va împlini anul acesta 38 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Tomata, un tânăr cu 10 ani mai mic, patronul unui restaurant de fiţe din Capitală.

Elena Băsescu este însărcinată pentru a treia oară. Ea mai are doi copii, pe Sofia Anais și Traian Jr.

Din căsătoria cu Bogdan Ionescu, alias Syda, de care a divorțat în 2016, Elena Băsescu mai are doi copii, o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 5 ani, și un băiețel, pe nume Traian Jr., în vârstă de 3 ani.

Reacția lui Traian Băsescu nu a întârziat să apară. Fostul președinte al României a ținut să-și felicite fiica și să-și exprime bucuria printr-un mesaj emoționant publicat pe Facebook: ”Mare bucurie! Anul acesta se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele, Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!” – a scris Traian Băsescu pe pagina sa personală de Facebook.

Citește și – S-a aflat! Elena Băsescu se iubeşte cu un băiat cu 10 ani mai mic decât ea

Citește și – Elena Udrea este însărcinată cu gemeni

Ultima modificare februarie 19, 2018 1:28 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale