Ediție specială a Gazetei Sporturilor, la 100 de ani de la prima apariție, GRATUIT cu ziarul Libertatea sâmbătă, pe 14 septembrie

.

Gazeta Sporturilor, cel mai important brand din presa sportivă din România, împlinește 100 de ani de când a apărut primul număr al ziarului.

Redacția aduce cititorilor o ediție specială, sâmbătă pe 14 septembrie 2024. Cele 16 pagini se vor distribui gratuit împreună cu ziarul Libertatea, la chioșcurile din toată țara.

O ediție inedită în care puteți citi un interviu cu antrenorul naționalei, Mircea Lucescu, precum și cu alte personalități românești. Evenimentul aniversar este punctat de editoriale ale celor mai cunoscute voci ale Gazetei și o incursiune în istoria bogată a uneia dintre cele mai longevive publicații de sport din Europa.

Coperte antologice din trecutul ziarului și poze din arhiva inestimabilă a Gazetei completează ediția aniversară dedicată tuturor iubitorilor sportului. Aceasta se poate accesa și online de către toți cititorii care au un cont creat pe GSP.RO, în secțiunea Gazeta Digitală.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton