Meniul sănătos cu multe legume şi fructe proaspete este esenţial pentru o alimentație bogată în fibre, vitamine şi minerale. Urmează dieta de primăvară, consumă salate, soteuri de legume la cuptor, carne slabă de pui sau de peşte. Vei avea un tonus foarte bun și vei slăbi până la 4 kilograme în două săptămâni.
Ziua întâi
Mic dejun: 200 ml lapte semidegresat, un ou fiert tare, o felie de pâine integrală.
Gustare: un măr.
Prânz: sote de legume (mazăre, fasole păstăi, morcovi, ţelină, broccoli) gătite la cuptor sau la abur cu orez brun.
Gustare: 125 ml iaurt.
Cină: un cartof dulce mediu fiert cu mirodenii, alături de salată verde, ridichii, ceapă verde, sare și o linguriță de ulei de măsline.
Mai mult pe Libertatea.ro
Ultima modificare martie 24, 2016 1:12 pm