Detalii neștiute din viața actriței Cristina Stamate. Drama din spatele zâmbetului

.

Cristina Stamate ne-a încântat o viață întreagă cu rolurile sale jucate atât pe scena teatrului de comedie, cât și pe pe micile ecrane. Era o actriță desăvârșită, mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini au fost cei care au știut drama prin care aceasta trecea.

Cristina Stamate a fost căsătorită cu actorul Dan Ivănescu și, cu toate că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta, poveste care a durat 11 ani, a trăit și o mare dezamăgire. Aceasta și-a prins soțul în pat cu amanta, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de marea actriță Cristina Stamate care, totodată, a declarat că s-a căsătorit fiind virgină, la 20 de ani.

Am plecat de la teatru. Eram imbracata intr-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, in toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru ca asa cerea anotimpul si m-am dus acasa. Nu pusese lantul la usa, asa ca am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am vazut in aceeasi incapere si am spus „buna seara”. Ca nu au facut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis sifonierul si mi-am luat un pachet de tigari, de parca de asta venisem eu acasa, nu ca ma starnise femeia aia si am plecat inapoi la teatru sa joc. Numai eu stiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru ca am zis ca dupa 11 ani te mai saturi de persoana de langa tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul„, a declarat Cristina Stamate.

Cristina Stamate nu a avut niciodată copii.

Citește și – De ce Cristina Stamate nu a avut niciodată copii

Ultima modificare noiembrie 27, 2017 12:38 pm

Page: 1 2 3

    
Vedete din Romania Vedete internationale