Delia Lazăr a murit la 42 de ani. Mesajul tulburător transmis de cei trei copii

.

Delia Lazăr s-a stins fulgerător, pe 7 ianuarie, la doar 42 de ani. Creatoarea de modă suferise în 2022 o operație complicată pe creier.

Anunțul trist a fost făcut de copii, care au convingerea că un moment de neatenție și starea de slăbiciune cu care se confrunta au dus la tragicul final.

Delia Lazăr fusese operată pe creier

”În urma unei operații complexe pe creier în anul 2022, mama noastră a început o nouă viață, însă, după o perioadă de recuperare de un an și jumătate, un moment de neatenție și o stare fizică slăbită au dus la o tragedie.

Pe această cale ținem să vă anunțăm că draga noastră mamă ne-a părăsit pe data de 7.01.2024. TE VOM PĂSTRA ÎN INIMILE NOASTRE PENTRU TOTDEAUNA. TE IUBIM MAMA!”, se arată în mesajul familiei.

Delia Lazăr, ultimul mesaj

Delia Lazăr a luptat să răzbată până în ultimul moment. Cumva, se vedea învingătoare în lupta cu boala. Creatoarea de modă a postat, în luna octombrie, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant.

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma…

M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea”, spunea Delia Lazăr.

„Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten”

Creatoarea le mulțumea celor care o poartă în gândurile lor și se preocupă de starea ei.

„Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, mai spunea Delia Lazăr.

Nouria Nouri o întâlnise de curând pe Delia Lazăr

Nouria Nouri, cea care a fost căsătorită în trecut cu Daniel Iordăchioaie, se întâlnise de curând cu faimoasa creatoare. Delia Lazăr promisese să îi facă o rochie lila.

„Acum două zile, am aflat cu stupoare că mi-a murit un coleg care avea doar 48 de ani. Iar, astăzi, aflu că draga mea Delia Lazăr ne-a părăsit și ea. Ne întâlniserăm de curând și îmi promisese că îmi va face cea mai frumoasă rochie lila, aceea pe care urma s-o port o dată în viață. Ea se ținea mereu de cuvânt, era o femeie delicată și talentată, nu m-aș fi gândit vreodată că moartea îi va fura toate planurile. Și avea multe… Cât de nedreaptă e moartea! Drum lin, Delia!”, mărturisește Nouria, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Ultima modificare ianuarie 10, 2024 4:40 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale