„De ce să vă riscați viața pentru nimic?” Neymar și Gabriel Medina, reacție dură după moartea influenceriței Luana Andrade

.

Luana Andrade, o influenceriță în vârstă de 29 de ani din Brazilia, a murit în urma unei liposucții. Vestea a fost dată de iubitul acesteia, pe Instagram. Potrivit reprezentanților spitalului, tânăra a suferit un embolism pulmonar, în timpul procedurii medicale.

Luana Andrade a suferit un masi embolism pulmonar în timp ce i se făcea o liposucție, într-un spital din Sao Paulo, pe data de 7 noiembrie.

O influenceriță a murit în timpul unei proceduri de liposcuție

După ce a stat două ore și jumătate în operație, Luana Andrare a intrat în stop cardio respirator și a fost resuscitată de personalul medical, potrivit unei declarații a spitalului, preluată de Globo.

În momentul în care testele au arătat că a suferit o tromboză masivă (când cheagurile de sânge blochează venele sau arterele), tânăra influenceriță a fost transferată la Unitatea de Terapie Intensivă.

În pofida eforturilor personalului medical, Luana Andrade a murit în jurul orei 5:30 ora locală.

Potrivit spitalului, influencerița a murit în urma unei embolii pulmonare, cea mai des întâlnită cauză de deces din timpul procedurilor de liposucție.

Citește și: Ce a pățit o femeie care a renunțat la folosirea cremelor ei zilnice. „Durerea era chinuitoare!”

Citește și: O adolescentă a murit după ce medicii i-au spus că durerile ei de cap sunt din cauza unei răceli

Citește și: O tânără care a dat 1.300 de dolari la coafor pentru extensii s-a ales cu arsuri chimice și părul distrus

Citește și: Kassandra Rotariu are nevoie de proteze robotizate pentru a-și folosi mâinile. „Să îi pună ca la roboți mânuțe”

Cine a fost Luana Andrade

Luana Andrade a devenit cunoscută în anul 2022, după ce a participat la emisiunea braziliană „Power Couple Brasil 6”, unde a mers împreună cu iubitul ei, João Hadad. Tânăra era urmărită de peste 500.000 de persoane.

După decesul subit al influenceriței, Haddad a deplâns pierderea pe care a suferit-o pe Instagram, unde a publicat o imagine în care apare alături de Luana la Paris.

„Inima mea este frântă și trăiesc cel mai mare coșmar. O parte din mine a plecat. Cu un imens regret și cu durere în inimă, îi spun la revedere Luanei mele, prințesei mele. Au fost doi ani alături de tine și nu există cuvinte pentru a exprima fericirea pe care am simțit-o. Am construit o poveste frumoasă și ne-am trăit intens visele”, a scris bărbatul pe Instagram.

Cuplul a sărbătorit cea de a doua aniversare cu doar o lună înainte ca Luana Andrada să moară.

Neymar și Gabriel Medina critică social media după moartea Luanei

Fotbalistul Neymar și suferul brazilian Gabriel Medina au reacționat pe rețelele de socializare după decesul prietenei lor, Luana Andrade.

Fotbalistul brazilian a deplâns decesul subit al influenceriței, la doar o zi după ce hoții au intrat în casa părinților iubitei sale, Bruna Bincardi.

„Tristă zi cu două vești rele. În primul rând atacul suferit de părinții lui Bru, dar mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea este bine. În al doilea rând, moartea prietenei mele. Condoleanțe întregii familii, fie ca Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise”, a scris Neymar pe Instagram.

Și suferul brazilian Gabriel Medina a reacționat dur pe rețelele de socializare, unde a criticat operația la care a fost supusă prietena sa, acuzând rețelele de socializare și mass-media pentru că afișează în mod constant conținutul femeilor care își caută perfecțiunea pentru corpul lor.

„Astăzi am pierdut o prietenă din cauza unei „simple” proceduri estetice. Lumea este ireală, oamenii… în special voi, femeilor. Acest standard de corpuri „perfecte” ce sunt imposibil de obținut expuse pe Instagram și în mass media trebuie să înceteze urgent”, a scris Medina pe rețelele de socializare.

„De ce să vă sircați viața pentru nimic? Nu pot să înțeleg. Suntem tineri, avem alte modalități de a ne simți bine, sănătoși și frumoși. Lumea falsă va ajunge să ucidă tot mai mulți tineri”, a completat Gabriel Medina, după decesul influenceriței Luana Andrade.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu tânăra influenceriță care murit în timpul unei liposucții

Sursă foto: Instagram

Ultima modificare noiembrie 13, 2023 2:20 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale