De ce Cristina Stamate nu a avut niciodată copii

.

Plecarea dintre noi a marii actrițe Cristina Stamate, la doar o zi după ce colega de șcenă și buna sa prietenă, Stela Popescu, a fost condusă pe ultimul drum, a întristat și îndurerat o țară întreagă. Bizarul acestei tragice situații care a îndoliat Teatrul de Revistă Constantin Tănase, vine și din faptul că amândouă actrițele de comedie au împărtășit regrete comune.

Asemenea actriței Stela Popescu, care nu a avut copii din frica imensă pe care o avea față de durere, nici Cristina Stamate nu a devenit mamă. Actrița a declarat într-un interviu pentru Acces Direct că acesta era cel mai mare regret al său și își explica decizia ca pe un sacrificiu pe care l-a făcut în numele carierei: „Regret, mai ales, că am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, că nu am făcut un copil dorindu-mi foarte tare să exist în această meserie. Și am amânat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu în străinătate, pentru o nouă premieră, pentru un spectacol, pentru un nou proiect.”

Citește și – Cum arăta Cristina Stamate în tinerețe

Cristina Stamate a recunoscut că în tinerețe a făcut două avorturi, fapt ce a traumatizat-o pe parcursul vieții: „Atunci, nu mi se părea că e o crimă, pentru că la tinerețe te gândești că așa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea formă, nu avea contur.”

Citește și – Reacția lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii despre moartea Cristinei Stamate 

Citește și – Detalii neștiute din viața Cristinei Stamate. Drama din spatele zâmbetului

Sursă foto: Libertatea

Ultima modificare noiembrie 27, 2017 12:07 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale