Dana Rotariu, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, a murit. Care au fost ultimele ei cuvinte: „Era foarte rău”

.

Dana Rotariu, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a murit duminică, la vârsta de 60 de ani. Aceasta a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani cu cancer la colon, iar anul trecut a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia. Fostul fotbalist a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale soției sale.

Dana Rotariu a murit la vârsta de 60 de ani

Dana Rotariu a încetat din viață duminică, la ora 04:00 dimineața, după o luptă lungă și grea cu cancerul. În vara anului trecut, aceasta a fost operată, iar medicii i-au extirpat două tumori de la colon. Însă celulele canceroase i s-au extins mai apoi la plămâni.

Iosif Rotariu a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale soției sale.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a afirmat fostul fotbalist potrivit Click.

După decesul Danei Rotariu, cei de la Poli Timișoara, club la care activează fostul internațional, au transmis un mesaj de susținere.

„Din păcate, viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi. Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către stele, doamna Dana!”, au scris reprezentanții clubului pe rețelele de socializare.

Citește și: Kassandra Rotariu are nevoie de proteze robotizate pentru a-și folosi mâinile. „Să îi pună ca la roboți mânuțe”

Citește și: Un milenial care a murit de leucemie în 2006 va fi declarat sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi făcut Carlo Acutis

Soția lui Iosif Rotariu făcea chimioterapie

După ce a fot operată în Turcia, Dana Rotariu s-a întors în România, unde și-a continuat tratamentul cu chimioterapie. Dar medicii din Timișoara nu i-au dat multe șanse de supraviețuire. Femeia ajunsese să cântărească 35 de kilograme.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit. A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, a spus Iosif Rotariu, la începutul lunii mai.

Citește și: O femeie a încercat să-și ucidă soțul punându-i înălbitor în cafea. Cum a reușit să scape de închisoare

Citește și: O femeie susține că nu a mâncat și băut nimic timp de 16 ani. Cum arată acum

Familia Rotariu a petrecut ultimii ani prin spitale

Până să se îmbolnăvească, Dana Rotariu a luptat pentru copiii ei. În ultimii 15 ani, familia Rotariu a trăit mai mult prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Dana și Iosif Rotariu, a suferit 50 de operații. Cei doi au mai adoptat un băiat, Cristian, care la vârsta de 3 ani a fost diagnosticat cu diabet, iar medicii i-au momtat o pompă cu insulină.

De asemenea, fiica lor, Romina, bolnavă și ea de diabet, s-a internat la Centrul Medical din Buziaş, pentru a învăţa să-şi trateze singură afecțiunea. Acolo l-a văzut pe Cristian și și-a convins părinții să îl adopte.

În anul 2018, Romina Rotariu lucra la o creșă când părinții unui copil au acuzat-o că a lovit micuțul atât de tare încât i-a rupt piciorul. Aceasta a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor.

Dana și Iosif Rotariu mai au împreună un fiu, Roberto.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dana Rotariu

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton