Cum s-au sinucis cei doi adolescenți din Tulcea. Părinții ar fi fost împotriva relației lor

.

Doi adolescenți în vârstă de 15 ani, dați dispăruți pe 4 ianuarie, au fost găsiți morți pe un câmp din Tulcea. Poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Cum s-au sinucis cei doi adolescenți din Tulcea

Vă avertizăm că urmează informații ce vă pot afecta emoțional.

Cei doi adolescenți, o fată și un băiat, au fost găsiți morți într-o carieră de piatră aflată pe dealul Bididia, la circa doi kilometri și jumătate de centrul orașului Tulcea. Potrivit unor surse din anchetă, cei doi au ajuns în această zonă cu un taxi, spunându-i șoferului că merg la un grătar. Amândoi s-ar fi prăbușit de la circa 50 de metri înălțime, potrivit știrilor Pro TV. Polițiștii îi căutau de patru zile.

Adolescenții au plecat de acasă sâmbătă, 4 ianuarie. Familiile lor, voluntari și echipe de poliție au fost implicate, iar traseul a fost refăcut. S-au verificat înregistrările camerelor de supraveghere din zonele în care cei doi tineri fuseseră văzuți, iar căutările au fost intensificate cu ajutorul echipelor canine. Patru zile mai târziu, cei doi copii au fost găsiți morți împreună.

Citește și: Care sunt datele alegerilor prezidențiale 2025. Ce au stabilit liderii PSD și PNL

Potrivit anchetei, adolescentul ar fi fost consumator de droguri

Băiatul mai plecase și în alte dăți de acasă, dar de fiecare dată până acum se întorsese teafăr. Surse din anchetă afirmă că adolescenții ar fi avut o relație cu care părinții nu erau de acord, iar o sinucidere nu este exclusă.

Între băiat și părinții lui ar fi existat neînțelegeri vechi, iar în relația dintre ei s-a cerut, la un moment dat, și intervenția celor de la Protecția Copilului. Adolescentul, spun surse din anchetă, ar fi fost consumator de droguri, relatează știrile Pro TV.

Polițiștii de la investigații criminale au stat de vorbă cu părinții adolescenților și cu apropiații acestora. Trupurile celor doi au fost duse la medicină legală. Anchetatorii așteaptă un raport care să lămurească împrejurările în care au sfârșit fata și băiatul de 15 ani.

Citește și: Daniel Onoriu a fost condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Primele declarații ale avocatei acestuia: „Daniel o să facă ceva, o să vedeți voi”

Numărul la care pot suna copiii și adolescenții în caz de urgență

În România, adolescenții pot apela Telefonul Copilului pentru a vorbi despre situații care îi afectează în mod direct și pentru a primi ajutor în caz de urgență.

Asistenții sociali și psihologii de la Telefonul Copilului răspund apelurilor la 116 111 de luni până vineri, între orele 10:00 și 20:00, și permanent online, pe platforma 116111.ro.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton