Cum faci cel mai bun cozonac de casă

.

Cozonacul e un produs care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Vrei să-l prepari chiar tu şi să-ţi dai gata toţi invitaţii? Libertatea îţi dă o reţetă cu cel mai pufos cozonac de casă şi îţi spune care sunt ofertele din magazine.

Cozonaci cu nucă şi cacao

Ingrediente: pentru aluat: 1 kg făină, 300 g zahăr, 4 gălbenuşuri, coaja rasă de la două lămâi, esenţă de rom şi de vanilie, un vârf de sare, 250 ml ulei, 500 ml lapte, 50 g drojdie uscată, unt cât o nucă. Pentru umplutură: 4 albuşuri, 25 g de cacao, 4 linguri de zahăr, esenţă de rom şi de vanilie, 200 g nuci, un gălbenuş pentru uns.

Mod de preparare:

Continuarea pe Libertatea.ro

Ultima modificare septembrie 21, 2015 1:21 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale