Cum arată femeia cu cea mai lată limbă din lume. Brittany Lacayo a intrat în Cartea Recordurilor

.

Brittany Lacayo din Houston, Texas, a ajuns în cartea recordurilor datorită anomaliei ei. Femeia are cea mai lată limbă din lume, fiind mai lată decât un puc de hochei și de aproximativ aceeași lățime ca un card de credit.

Cine este femeia care are cea mai lată limbă din lume

Limba lui Brittany Lacayo măsoară 7.90 centimetri în punctul cel mai lat, având aceeași distanță ca lungimea medie a întregii limbi a unei femei de la epiglotă până la vârf, potrivit Cărții Recordurilor.

Avocata a afirmat că știa că limba ei era „excepțională” încă de când era mică, deoarece familia ei o tachinase pe această temă întreaga viață. Organul acesteia este mai lat decât lung, provocând reacții de „șoc” și „curiozitate” atunci când oamenii o văd pentru prima dată, a spus Brittany Lacayo pentru Cartea Recordurilor.

„Când le arăt oamenilor limba mea, cei mai mulți sunt doar șocați și râd”, a spus Brittany, din Houston, Texas, pentru What’s The Jam.

„Primesc întrebări amuzante, dar mănânc și beau ca toți ceilalți. Și nu mi-a creat niciodată probleme”, a precizat ea.

Citește și: O femeie a intrat în Cartea Recordurilor după ce și-a făcut 18 tatuaje cu Madonna: „Lumea se holbează la mine”

Citește și: Un brazilian a intrat în Cartea Recordurilor după ce a muncit timp de 84 de ani la aceeași companie

Ea a început să se gândească la probabilitatea ca limba ei să fie mai lată decât a oricărei alte persoane în viață atunci când cea mai bună prietenă a ei i-a trimis un videoclip cu Emily Schlenker. Schlenker a deținut recordul mondial Guinness pentru cea mai lată limbă în rândul femeilor, la 7,33 cm, lățime timp de aproximativ un deceniu.

Brittany Lacayo și-a ascuns limba întreaga viață

Atunci, ea și-a dat seama că limba ei este mai lată decât a lui Emily Schlenker și a trimis măsurătorile necesare către Cartea Recordurilor, care în luna februarie a numit-o noua deținătoare a recordului cu o marjă de 0.57 cm.

Femeia și-a dat seama atunci că nu mai putea să își ascundă limba, așa cum o făcuse până atunci. Aceasta a mărturisit că până acum a preferat să păstreze secretul și să nu le-o arate niciodată colegilor ei.

Citește și: O tânără vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume

Citește și: Cele mai frumoase locuri din lume pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață

Într-un clip distribuit în conturile de socializare ale Cărții Recordurilor, Brittany Lacayo apare scoțând limba și apăsând-o. Apoi ea ridică cu limba un baton mare de ciocolată înainte de a pune o riglă pe ea pentru a-i dovedi lățimea.

Videoclipul avea subtitrarea: „Cea mai largă limbă (feminină) de 7,9 cm aparținând lui Brittany Lacayo”. Acesta a adunat peste 221.000 de vizualizări, 9.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată femeia cu cea mai largă limbă din lume

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton