Cum arată femeia care nu s-a mai epilat de 10 ani. Cu ce probleme se confruntă

.

Zoe Zwetsloot, în vârstă de 31 de ani a refuzat să se mai epileze în ultimii 10 ani și spune că această decizie i-a afectat relațiile cu bărbații. Zoe a hotărât să nu se mai epileze în zona axilei în urma unei operații și a început să-și pună întrebări cu privire la beneficiile îndepărtării părului de pe corp și stigmatul social din jurul femeilor „păroase”. Chiar dacă înseamnă că așa își va găsi mai greu dragostea, femeia se bucură de corpul ei natural și spune că nu-i mai pasă de comentariile negative.

Cum arată femeia care nu s-a mai epilat de 10 ani

Zoe Zwetsloot a luat decizia de a se opri complet din epilat în urma unei operații care nu i-a mai permis să facă acest lucru. Acum, își îmbrățișează corpul natural – chiar dacă a devenit un impediment în găsirea sufletului pereche.

„Am avut bărbați care au spus că ar trebui să-mi rad părul dacă aș vrea să am o relație cu ei”, a spus femeia, care este mamă a trei copii.

„De asemenea, a creat o mică barieră între mine și alți bărbați când ies în oraș să dansez. Pînă și tatăl meu a refuzat să mă îmbrățișeze în anumite momente pentru că nu a vrut ca părul să-l atingă. Îmi ascundeam părul de la subraț la interviurile de angajare. La început, am fost cu siguranță supărată că trupul meu ar putea provoca emoții atât de puternice unei alte persoane”, a povestit Zoe pentru The Sun.

„Cu toate acestea, în zilele noastre, găsesc că este aproape ca un test care mă ajută să îndepărtez fanaticii și oamenii discriminatori din viața mea”, a precizat ea.

Citește și: Cum arată femeia care cântărește 25 de kilograme. Tânăra nu intenționează să se oprească din slăbit

Citește și: Povestea lui Hedy Lamarr, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și femeia care a inventat wifi-ul

Citește și: O sportivă însărcinată în șapte luni a concurat la Jocurile Olimpice de la Paris: „Eu și bebelușul am avut parte de propriile provocări”

Citește și: Povestea bărbatului care are 1.000 de copii cu sute de femei din toată lumea, inclusiv din România: „Cred că am exagerat puţin”

Zoe alege să își vopsească axilele

Zoe, din Auckland, Noua Zeelandă, s-a confruntat cu comentarii pline de ură din partea unor internauți.

„La început am fost conștientă de mine. În cele din urmă, am început să uit că aveam axile păroase până când alții aduceau asta în discuție”, a mărturisit femeia.

În prezent, în încercarea de a se simți împuternicită și de a face o declarație, ea fie își înălbește, fie își vopsește axilele în diferite culori.

Zoe a spus: „Odată ce le-am vopsit, adulții au încetat să comenteze despre ele, iar copiii mă întrebau ocazional de ce le-am vopsit în culori strălucitoare”.

„[Am trecut] de la a fi o femeie care aderă la normele sociale, machiaj, epilat, decolorarea părului și haine la modă, la a fi o femeie care își iubește cu înverșunare fiecare parte a corpului”, a subliniat Zoe.

Femeia a explicat că a ales să pece din relații din cauza faptului că bărbații se arătau dezgustați de părul ei corporal. Spune, însă, că acești pași au reprezentat o experiență poaitivă.

„M-a ajutat să creeze conexiuni sigure din punct de vedere emoțional și de susținere”, a explicat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Zoe Zwetsloot, femeia care nu s-a mai epilat de 10 ani

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton