Cum arată cea mai ciudată cameră din lume. Turul încăperii, viral pe Instagram și TikTok / Foto

.

Myra Magdalen a devenit virală pe Instagram și TikTok după ce a publicat mai multe fotografii și filmări din camera ei, decorată bizar. Myra se descrie drept designer vestimentar, actriță, creatoare de conținut online și artist vizual pe site-ul personal. Tânăra locuiește, cel mai probabil, în cea mai ciudată cameră din lume.

Myra Magdalen și-a decorat camera într-un mod puțin spus neobișnuit. Încăperea este împărțită pe secțiuni, fiecare mai atipică decât cea de lângă. Camera are un perete cu fotografii cu viermi și o piscină gonflabilă cu pământ, printre multe altele. Cel mai recent videoclip în care face turul camerei sale are peste 600.000 de aprecieri și peste 10.000 de comentarii.

Așa arată cea mai ciudată cameră din lume. Are un perete plin cu poze cu viermi și o piscină gonflabilă cu pământ

Myra Magdalen locuiește într-una dintre cele mai ciudate camere din lume. Încăperea reunește elemente de design pe care majoritatea oamenilor nu s-ar simți confortabil să le privească zi de zi. Un colț inexplicabil este colecția Myrei de rame cu poze cu unghiere, „asortat” calendarului ei cu unghiere.

Zona de dormit are o temă ceva mai clasică, lumea subacvatică. Patul Myrei este o scoică imensă. În aceeași parte a camerei, artista a integrat mai multe elemente inspirate de ocean: delfini, stele de mare, melci, tablouri cu delfini, o figurină Nemo, etc.

„Acum am pe pat cearșafurile cu imprimeu cu cai, ceea ce aduce cu mojo-dojo-casa-house (n.red.: referință din filmul „Barbie”). Asta este zona mea de office cu peretele cu viermi, iar aici este colecția mea de rame cu poze cu unghiere, în afară de poza cu Walter White (n.red.: personaj din serialul „Breaking Bad”)”, spune Myra Magdalen în Reels.

Citește și: Lacul din România care își schimbă culoarea în funcție de anotimp. Este unic în Europa

Citește și: I-au spus că nu va vorbi sau merge vreodată, dar a ajuns model Gucci. Povestea tinerei căreia nu i s-a dat nicio șansă la viață

Citește și: Un băiețel care avea dureri cronice a fost diagnosticat corect de Chat GPT, după trei ani de consultații la 17 doctori diferiți

„Dacă aș intra în camera asta aș avea un atac de panică”

„Nu am mai văzut atâta haos intenționat niciodată în viața mea”; „Așa arată camerele din vise”; „Dacă aș intra în camera asta aș avea un atac de panică”; „Epitomul unei persoane care încearcă să fie interesantă deși nu este”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile videoclipului.

Artista are și un carusel vintage muzical pentru rujuri în care își ține unghierele și o piscină gonflabilă cu pământ, în centrul căreia a pus un dispenser de gume plin cu bile de plastic care pot fi deschise și în care se află imagini cu tatăl lui Jimmy Neutron (n.red.: personaj de desene animate). Totodată, sub pământ, piscina este personalizată cu fotografii cu același personaj animat, Hugh Neutron.

La fel de bizare sunt și creațiile vestimentare ale Myrei, decorate cu replici de dinți și gândaci, rațe din plastic și alte jucării, ca să numim doar câteva. Dar nu ne credeți pe cuvânt, intrați în galerie ca să vă convingeți singuri.

Foto: Instagram/Myra Magdalen

Ultima modificare octombrie 7, 2023 3:24 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale