Cum a descoperit o femeie că iubitul ei este căsătorit de nouă ani. „Mama m-a sunat la cinci dimineața. A fost ca un pumn în stomac!”

.

O femeie a dezvăluit momentul incredibil în care a descoperit că bărbatul cu care se întâlnea de mai bine de o lună și jumătate era deja căsătorit de aproape un deceniu.

Christina Gavin, în vârstă de 28 de ani, a fost devastată după ce mama ei a verificat antecedentele iubitului ei misterios și a descoperit că acesta era deja într-o căsnicie de nouă ani.

„A fost ca un pumn în stomac. Nu-mi venea sa cred!”

Christina a recunoscut că „nu a văzut niciun semnal în timpul primelor întâlniri”, dara totuși, ceva era diferit când a avut loc cea de-a cincea ieșire în oraș.

 „A fost ca un pumn în stomac. Am simțit că m-am mințit. M-am simțit rușinată. Nu-mi venea sa cred că mă lăsam implicată în aceasta situație.”– a spus ea, după ce a descoperit adevărul, citată de Daily Mail.

Christina a decis să folosească aplicația de întâlniri Bumble pentru a încerca să cunoască pe cineva, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții singură.

Și imediat s-a conectat cu un tip de pe platformă și cei doi au început să iasă împreună.

Neobservând niciun semnal de la prima lor interacțiune, Christina a decis să-l vadă în continuare pe bărbatul despre care nu știa foarte multe, crezând că în timp relația lor va începe să se dezvolte.

„Eu aveam doar două sau trei nopți disponibile pe săptămână în care puteam să petrec timp cu el. Nu am observat nimic dubios la primele întâlniri”, a explicat ea.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trecea, Christina începea să vadă unele lucruri despre care credea că i se păreau ciudate.

Citeşte şi: Goldie Hawn și-a înșelat soțul cu Warren Beatty și a avut mai multe aventuri: „Era întotdeauna pregătită să se distreze”

Citeşte şi: Cum o descrie Emilia Dorobanțu pe Maria Constantin, despre care s-a speculat că l-a înșelat pe Marcel Toader cu soțul ei

Citeşte şi: Cătălin Bordea, dezvăluiri intime la TV, după divorțul de Livia. Cum a aflat că l-a înșelat și ce s-a întâmplat în casa lor în ultimul an

Citeşte şi: Cum îți prinzi partenerul cu minciuna în funcție de zodie. Semnele unui comportament înșelător

În primul rând, ea a observat că avea mereu păr de câine pe haine, în ciuda faptului că știa că nu avea un câine. De asemenea, se ducea doar la ea acasă, fără să îi vorbească despre zona în care locuia. Și era întotdeauna foarte atent la ceea ce îi spunea.

„Mama mea este de fapt cea care a făcut verificarea antecedentelor”

Acest lucru a declanșat câteva întrebări în mintea Christinei și s-a gândit să-l verifice.

Mama Christinei s-a implicat în stiuația fiicei ei și, în cele din urmă, a descoperit adevărul după ce a găsit un contract de leasing pe care era numele lui și al unei femei necunoscute.

Folosind aceste informații, mama persistentă a găsit un site de nunți, unde a descoperit că noul partener al fiicei sale era deja căsătorit.

„M-am îngrijorat că soția lui va fi supărată pe mine, dar nu a fost”

„Mama mea este de fapt cea care a făcut verificarea antecedentelor și, la prima vedere, totul părea complet normal. Cu toate acestea, contractul de închiriere avea două persoane cu același nume de familie. Și știu că acesta nu era numele fraților lui. Mama mea a mers apoi și a găsit site-ul de nuntă la care a apelat și așa ne-am dat seama. Dormeam. Mama m-a sunat la cinci dimineața pentru că nu putea să doarmă și mi-a spus că el este căsătorit. Nu am crezut-o la început.

„Atunci m-am gândit la toate interacțiunile cu el. Și am ajuns să-i găsesc soția pe Instagram, să văd toate fotografiile ei și cu ei împreună. Am contactat-o mai întâi pe soția lui pentru a vedea dacă poate exista o circumstanță străină – dacă nu cumva erau separați. Ea a confirmat că, de fapt, încă erau căsătoriți, încă locuiau împreună și nu aveau planuri de divorț” – a explicat Christina.

Ea a continuat: „Atunci l-am confruntat. Practic a spus: ‚Oh, ei bine, voi divorța, iar eu i-am spus: ‚Ei bine, soția ta spune altceva! A fost și foarte nonșalant. Am spus: ‚Știi, soția ta merită mai bine. Eu merit mai bine! M-am îngrijorat cu adevărat că soția lui va fi supărată pe mine, dar nu a fost. Avea inima zdrobită. Suspiciunile ei din ultimii ani se adeveriseră.”

Christina a trecut peste episodul neplăcut de atunci și este într-o relație fericită în de un an.

Foto – Instagram

Ultima modificare decembrie 6, 2023 2:35 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale