Cheloo riscă doi ani de închisoare pentru trafic de substanțe interzise

.
UPDATE. Tribunalul Prahova s-a pronunţat în dosarul de trafic de droguri în care este implicat Cheloo. Artistul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi o perioadă de supraveghere de patru ani, la care se adaugă o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziții, riscă doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat pentru deținere și trafic de droguri.

Rapperul și-a recunoscut faptele în dosarul de trafic și consum de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești. Pentru că a semnat un acord de recunoaștere, acesta își va punea negocia pedeapsa. Rapperul de la Paraziții a admis faptul că a consumat substanțe interzise, dar susține că nu a vândut altcuiva.

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat Cheloo la ieșirea din sala de judecată, potrivit Adevărul.ro.

Artistul a intrat în vizorul procurorilor în urma unor percheziții desfășurate pe 30 martie. În casa acestuia din Breaza au fost găsite atunci câteva grame de cannabis. El a fost dus la Parchet alături de alte 90 de persoane și de atunci este cercetat sub control judiciar.

Aceasta nu este prima dată când Cheloo are probleme cu legea. În trecut, rapperul a fost acuzat că a bătut un DJ într-un club și, de asemenea, riscă închisoarea dacă își va expune în public tatuajul nazist pe care și l-a făcut pe spate.

Foto – Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton