Cel mai tatuat bărbat din Brazilia renunță la tatuaje. Cum arată acum Leandro de Souza

.

Leandro de Souza (35 ani), cel mai tatuat bărbat din Brazilia, care avea trupul acoperit cu tatuaje în proporție de 96%, a decis să renunțe la opera de artă și să-și îndepărteze desenele de pe piele. Până în prezent, brazilianul a făcut două sesiuni de îndepătare a tatuajelor de pe față, cu laserul. Ce l-a determinat să facă această schimbare drastică.

Cel mai tatuat bărbat din Brazilia a decis să renunțe la tatuaje

Leandro da Souza, de meserie fotograf, a luat decizia de a șterge peste 170 de tatuaje de pe corpul său după ce a primit evanghelismul în viața sa.

„Mi-am făcut primul tatuaj la vârsta de 13 ani”, a spus brazilianul.

Tatuajele au fost inspirate de trupele rock preferate ale acestuia, Nirvana, Guns N’ Roses și Metallica.

Viața lui Leandro de Souza a luat o cale dramatică în urmă cu 10 ani, când a divorțat de soția lui. Consecințele despărțirii de mama fiului său în vârstă de 10 ani au dus la o perioadă de nouă ani în care acesta a consumat cocaină și apoi a amestecat diferite substanțe interzise cu alcool.

„Nu mai suportam viața pe care o trăiam. Eram o atracție la evenimentele la care participam și m-am simțit ca un animal de la circ”, a povestit el.

Citește și: Un bărbat şi-a ucis vecinul pentru că îl tachina că nu este căsătorit. Cei doi se certau şi din cauza găinilor din gospodării

Citește și: A ajuns la spital desfigurată după ce a mâncat pizza: „Am dezvoltat o alergie bizară”. Imaginile cu influencerița au devenit virale

De Souza a găsit o nouă perspectivă asupra vieții când a vizitat un adăpost, unde a fost introdus în evanghelism.

„Primul pas ce trebuie făcut este să accepți că nu poți face totul singur, că ești un dependent. Și am reușit să fac asta, am intrat într-un adăpost municipal din Bage. Într-o săptămână, a fost o femeie care m-a îndrumat și a început să mă evanghelizeze”, a spus el.

Leandro de Souza, care a fost adoptat după ce a fost găsit într-o cutie de cartofi și apoi a fost condamnat și la închisoare, s-a convertit la această religie în urmă cu doi ani.

Leandro de Souza avertizează oamenii în privința tatuajelor

Un videoclip cu prima sesiune de îndepărtare a tatuajelor cu laser a lui Leandro de Souza a fost vizionat de peste 700.000 de ori.

Bărbatul și-a petrecut 21 de ani din viață tatuându-și corpul, inclusiv fața, pentru a semăna cu un craniu. Viața sa criminală l-a determinat să piardă tutela mamei sale adoptive, care a fost trimisă la un azil de bătrâni, în 2019. Acum, pentru a o recupera, are nevoie de un loc de muncă stabil. De Souza a fost botezat și nu mai consumă droguri, după cum a raportat NeedToKnow.

Citește și: O femeie care a renunțat la dieta raw vegană în favoarea celei carnivore spune că se simte mai bine ca oricând: „Nu am fost niciodată mai sănătoasă”

Citește și: O femeie a rămas uimită când a început să-i crească păr pe nas, după o operație de reconstrucție. Câinele tatălui ei a mușcat-o de față

El a explicat și de ce a ales să renunțe la tatuaje.

„Motivul principal al înlăturării este pocăința și asigurarea unui loc de muncă pentru a recâștiga un sentiment de demnitate. Îmi va fi mai ușor să-mi permit nevoile de bază precum apă, electricitate, impozite pe proprietate și întreținerea copilului meu, fără tatuaje”, a precizat el.

Brazilianul a fost recunoscător când expertul în îndepărtarea tatuajelor Giancarlo Pincelli s-a oferit să efectueze întregul proces gratuit.

„Duhul Sfânt al lui Dumnezeu a atins inima lui Giancarlo în São Paulo și m-a binecuvântat cu întregul tratament gratuit”, a spus el.

Leandro De Souza are acum peste 86.000 de urmăritori pe Instagram. El le împărtășește călătoria sa de îndepărtare a tatuajelor și calea pe noua credință.

Mai mult, el îi avertizează pe oameni să se gândească bine înainte de a-și face tatuaje.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Leandro de Souza, cel mai tatuat bărbat din Brazilia

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton