Ce i-a cerut o fetiță de 8 ani lui Moș Crăciun. Scrisoarea ei a emoționat întreg Internetul. „Știu că este mult”

.

Pentru o mare parte dintre copii, Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare fiindcă Moșul le aduce an de an cadourile mult visate. Pentru alți copii, însă, Crăciunul este umbrit de neajunsuri. Acesta este contextul care a determinat o fetiță de doar 8 ani să-i ceară lui Moș Crăciun un cadou neașteptat. Scrisoarea emoționantă a fost descoperită întâmplător de mama acesteia.

Dorința neașteptată a fetiței de doar 8 ani a fost făcută publică de mătușa ei. În loc să ceară o jucărie pentru ea, Emmie i-a spus Moșului că tot ceea ce-și dorește este un cadou pentru părinții ei.

Ce i-a cerut fetița de 8 ani lui Moș Crăciun. „Sunt tristă”

„Sora mea tocmai a găsit această scrisoare către Moș Crăciun, scrisă de fetița ei de 8 ani. M-a făcut să plâng mult văzând că cineva atât de mic se gândește la asta!”, a scris mătușa lui Emmie, Nicole Connell, pe X, rețeaua socială cunoscută anterior drept Twitter.

Pentru Moș Crăciun,

Tot ce-mi doresc de Crăciun sunt niște bani pentru mami și tati. Se chinuie cu facturile și ipotecile. Până și eu sunt tristă. Te rog, te rog, Moș Crăciun, poți să faci asta? Știu că este mult totuși, îmi pare pare rău.

Cu dragoste,

Emmie”, aceasta a fost scrisoarea fetiței de doar 8 ani.

Citește și: Pensiunea Monicăi Anghel, descrisă ca un „colț de rai” de turiști. Cum arată Conacul „Sfânta Elena”. „O frumusețe deosebită!”

Citește și: Shannen Doherty a aflat de infidelitatea soțului în dimineața zilei în care s-a operat pe creier. „Avea o aventură de doi ani!”

Dorința lui Emmie a emoționat oameni din întreaga lume și a stârnit reacții la adresa guvernului Marii Britanii.

„Lacrimi și tot. Cum se așteptă să supraviețuim, asta este cruzime”, a comentat un utilizator. „Rishi Sunak (n.red.: prim-ministrul Marii Britanii) și Partidul Conservator trebuie să rezolve asta. Copiii văd viața cel mai simplu posibil ȘI spun lucrurile așa cum sunt. Acest copil de 8 ani… nu ar trebui să fie preocupat de facturile părinților”, a mai scris cineva,

Foto: X; Shutterstock.com

Ultima modificare decembrie 8, 2023 3:09 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale