Ce face iubita lui Vladimir Putin pentru a-și proteja averea. Fosta gimnastă ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline pe an

.

Iubita lui Vladimir Putin (69 de ani), Alina Kabaeva (38 de ani), încearcă să facă tot posibilul pentru a-și proteja averea, în contextul sancțiunilor impuse de Occident, după izbucnirea războiului din Ucraina. Potrivit Daily Mail, numele Alinei a dispărut de pe site-ul gigantului media Național Media Group pe care îl controlează și care are sediul în Kenya.

Citeşte și: Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Totul s-a petrecut după ce dizidentul Alexey Navalnâi a solicitat sancțiuni mai dure împotriva entităților media care susțin și fac propagandă pentru regimul de la Kremlin. Navalnâi suspectează că grupul media ar chiar deținut de însuși Putin.

Alin Kabaeva ar avea un salariu estimat la 8 milioane de lire sterline pe an, iar acum s-ar teme să nu intre sub incidența sancțiunilor impuse de Occident persoanelor și unor companii care au legături cu Putin.

La jumătatea lunii martie, guvernul Statelor Unite ale Americii a aplicat o serie de sancțiuni de blocare completă a averilor unor oligarhi ruși, în contextul răboiului din Ucraina. Printre cei vizați de sancțiuni s-a numărat și Yuri Kovalchuck, considerat bancherul personal al liderului de la Kremlin și finanțatorul Alinei Kabaeva. Yuri deține acțiunui la trustul National Media Group.

Foto – Hepta

Ultima modificare aprilie 7, 2022 2:26 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale