Ce este „cănița dorințelor”, metoda folosită de Lidia Fecioru pentru a atrage bani, sănătate și prosperitate. „Multă lume a făcut-o și a mers!”

.

Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut prezent adesea în diverse emisiuni televizate pentru a da sfaturi prețioase cu privire la ce putem face pentru a atrage norocul și energia pozitivă în viețile noastre, are câteva ponturi care pot contribui la îndeplinirea dorințelor.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, al cărei moderator este Dan Capatos, Lidia Fecioru a vorbit despre unele trucuri care ne pot fi de folos dacă vrem ca o dorință să ni se îndeplinească. Bioenergoterapeutul spune că există metoda “căniței dorințelor” care a fost testate de mai multe persoane și a avut rezultatele dorite.

Trucul care ne poate ajuta la îndeplinirea dorințelor, dezvăluit de Lidia Fecioru

“Există câteva trucuri care sunt foarte importante. De pildă, povesteam noi despre o cănița dorințelor, îi spune eu, o căniță de lut. Am citit eu undeva, acum 5-6 ani. Vreau să spun că foarte multă lume a făcut-o și a mers, li s-au îndeplinit dorințele. Se ia o căniță de lut, cum sunt cele de țuică mai mititele, se pune în ea un bănuț – important e să nu fi de-al nostru, poate fi un ban de 2 euro, să spunem. Important este să nu punem cifra cinci. Este o cifră a războiului și a pierderilor.

Apoi punem un pic de miere. Mierea este ceva ce are foarte multă energie. În timp ce punem banul și mierea în cană, trebuie să ne punem dorință. Una singură, nu zece într-o căniță. Pentru sănătate, de exemplu, se pune o bucată de plantă medicinală și, la fel miere. Și dorința. Cum orice dorință se îndeplinește cu bani, punem obligatoriu și moneda. Cănița nu trebuie văzută de nimeni și nu trebuie să spui nimănui că ți-ai pus o dorință.

„O doamnă mi-a zis că și-a pus cănița și i s-a îndeplinit dorința”

Citeşte şi: Lidia Fecioru dezvăluie ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele

Citeşte şi: Care este dieta cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kg în timp record

Citeşte şi: Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții

Citeşte şi: Lidia Fecioru, la divorț după ce a fost jignită de soț: „Mi-a zis că arăt ca o… . Am dat jos 30 de kilograme”

O doamnă mi-a zis că a vrut să meargă la budiști, să vadă și ea despre ce este vorba acolo. Și mi-a zis că și-a pus cănița și i s-a îndeplinit dorința. Nu se va întâmpla mâine, dar în timp se va îndeplini. Important este să îți pui dorința din tot sufletul” – a dezvăluit Lidia Fecioru.

Cum atragem banii, conform Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru a mai precizat că putem apela și la ajutorul frunzelor de dafin pentru a atrage banii sau pentru a scăpa de probleme.

“Cu frunzele de dafin. Spuneam că ele sunt ale câștigătorilor. Frunzele de dafin uscate se pun într-un portofel verde. Ne scriem dorința pe ea. Dacă avem un necaz, o perioadă grea, procese etc., scriem problema pe frunză si îi dăm foc, apoi aruncăm scrumul afară, pe geam, să-l ducă vântul departe.”  – a continuat bioenergoterapeutul.

Tot pentru atragerea banilor, Lidia Fecioru a mai spus că este bine să luăm mărunțișul de la magazine, restul banilor pe care îi dăm pe diverse lucruri, și să îi ținem într-un bol, în bucătărie. În plus, ea spun că are sub fața de masă din bucătărie câteva bancnote.

Cum ne ferim de energiile negative

Cât despre energiile negative, Lidia Fecioru spune că le putem ține departe dacă punem o mătură lângă ușa de la intrare.

“Legat de cum ne protejăm de energiile negative. Eu am o mătură lângă ușa de la intrare, pusă cu mănunchiul de curățat în sus, pusă în coadă. Chiar funcționează” – a încheiat ea.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton