Ce au făcut „tricolorii” înaintea meciului cu Olanda din optimile Euro 2024, de la Munchen: „10 minute de relaxare” / Galerie foto

.

Echipa națională a României va întâlni Olanda la Munchen, în optimile Campionatului European. Înaintea marii partide de la Euro 2024, „tricolorii” au ales să se relaxeze și asta pentru că selecționerul Edi Iordănescu vrea ca jucătorii să fie odihniți și pregătiți pentru meciul în care vor lupta să prindă un loc un sferturi.

Unde au fost văzuți „tricolorii” înaintea meciului cu Olanda din optimile Euro 2024

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României vor întâlni în seara aceasta echipa Olandei, în primul meci al optimilor Euro 2024. Înaintea marii partide, tricolorii au ieșit la o scurtă plimbare în jurul hotelului. Unii păreau relaxați, în timp ce alții aveau chipurile serioase.

„10 minute de relaxare în jurul hotelului în ziua marelui meci din optimile EURO 2024!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a echipei naționale de fotbal a României.

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, fotbaliștii se află la o scurtă plimbare, în natură, bucurându-se de aer curat și încărcându-se cu energie pentru partida cu Olanda.

Pe Allianz Arena din Munchen, tricolorii vor lupta, sub indicațiile lui Edi Iordănescu, să aducă din nou victoria pentru România.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi. Cum a început povestea de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc”​ și mama lui Ianis Hagi

Citește și: Tulburătoarea poveste de viață a lui Florin Niță, portarul naționalei României: „Eram un copil când mi-am pierdut tatăl!”

Meciul se va disputa în seara aceasta, de la orele 19:00, iar românii de pretutindeni așteaptă cu sufletul la gură să urmărească una dintre cele mai mari confruntări din optimile Euro 2024.

Cine sunt titularii în meciul cu Olanda

Edi Iordănescu a decis să schimbe puțin formația care va intra pe teren, doi noi titulari intrând în echipa de start.

Citește și: Răzvan Marin, un fotbalist remarcabil şi un familist devotat. Cine este soţia sportivului şi cu ce naţională de la EURO ţine

Citește și: Toată lumea îl ştie pe Edi Iordănescu, dar puţini ştiu cine este mama selecţionerului României. Povestea de dragoste dintre Valeria şi Tata Puiu: „Nu îi plăcea deloc”

Mai exact, potrivit Pro Sport, Florin Niță rămâne în poartă, păstrăm cuplul de stoperi Drăgușin-Burcă, dar și închizătorul din fața lor, Marius Marin. Printre tricolorii care vor intra în primă fază pe teren mai sunt Răzvan Marin și Nicolae Stanciu, Denis Drăguș, Andrei Rațiu, Vasile Mogoș, precum și Ianis Hagi.  

Denis Mann va reveni și el pe banda dreaptă.

Tricolorii, susținuți în număr mare la Munchen

Potrivit organizatorilor, echipa națională de fotbal a României va fi susținută în număr mare din tribunele stadionului din Munchen.

Aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de români. Numărul este aproape dublu decât cel al fanilor din Țările de Jos (7.000). Totuși, se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului.

Cele mai multe bilete au fost achiziționate de fani cu domiciliul în Germania (23.000). Un număr important de bilete a ajuns și la rezidenți austrieci (6.000).

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au fost surprinși tricolorii înaintea meciului cu Olanda din optimile Euro 2024

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton